To je to što me zanima!

Niko: Drago mi je da Hrvatska otvara SP s velikim Brazilom...

Maksimalno ćemo se spremiti za Brazil. Drago mi je da otvaramo prvenstvo s njima. Mala Hrvatska protiv velikog Brazila, rekao je izbornik Niko Kovač nakon ždrijeba...
Vidi originalni članak

Nisam baš ni dobro pratio. Kad smo izvukli Brazil, Davor mi je rekao: "Evo nas, tu smo." Sve ćemo pokušati da odigramo lijepo i usrećimo naciju, rekao je hrvatski izbornik Niko Kovač za kamere HTV-a nakon ždrijeba.

Hrvatska je smještena u skupini A Svjetskog nogometnog prvenstva zajedno s Brazilom, Meksikom i Kamerunom. Otvaramo Mundijal s Brazilcima 12. lipnja u Sao Paulu.

- Maksimalno ćemo se spremiti za Brazilce, drago mi je da otvaramo Svjetsko prvenstvo. Mala Hrvatska protiv velikog Brazila... Znali smo da nas čekaju putovanja, a sad ćemo izabrati kamp, moramo vidjeti što nam je najbolje. Na koncu, kako svima, tako i nama - rekao je hrvatski izbornik i dodao:

- Došli smo odigrali pravi nogomet, a hoćemo li proći skupinu? Ne bih sad o tome, siguran sam da će moji dečki dati sve od sebe.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • krabat 08.12.2013.

    Svaka cast izbornice,skromna i odmjerena izjava bez imalo euforije.Niko je ovo dobro rekao veliki Brazil i mala Hrvatska,a gledat ce nas cijeli svijet.Vazno ce biti dobro odigrati i napustiti teren uzdignute glave,pa makar i porazeni.Sretno momci,sretno Hrvatska!

  • mdekm7 07.12.2013.

    E sad tek možemo žalit za manđom o joe-em jaoo jaoo

  • zx6r-2001 07.12.2013.

    to prolazimo,naravno ako igramo onako kako znamo,a u finale HRVATSKA-BiH..al bi bilo fešte u svakom slučaju..balkan porazi svijet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare