To je to što me zanima!

Niko iz istočne svlačionice do kupa i britanske kraljice

Portsmouth je poduzeo sve predradnje da osvoji FA kup - uzeli su istu svlačionicu kao u polufinalu, a i navijači će biti na istoj tribini
Vidi originalni članak

Ronaldo odlazi, Ronaldo ne odlazi. Uoči finala FA kupa svi pričaju o finalu Lige prvaka, Chelseaju i Manchesteru. Portsmouth i Cardiff su u drugom planu. I uoči finala na Wembleyu netko je odlučio “otjerati” Redknappa s klupe.
- To su gluposti, Harry je potpisao do 2011. i do tada će ostati - rekao je Peter Storrie, direktor kluba.
Harry se samo smješka, a supruga Sandra sretna je što je u finalu.
- Tri dana ga nema kući, tako je lijepo, tiho i mirno - našalila se.
Redknapp je, zato, poduzeo sve predradnje da osvoji Fa kup. Uzeo je istu svlačionicu na Wembleyu kao i u polufinalu, istočnu, a i navijači Pompeya bit će na istoj tribini.
- Mi smo favoriti, naravno, prvoligaši smo. Vjerujem da ćemo slaviti, dugo se već spremamo za tu utakmicu - rekao je Niko Kranjčar, koji će treći put u šest mjeseci istrčati na Wembley.
Dosad je dvaput pobijedio, sad ima priliku upoznati i kraljicu.

TOTALNI PAD FORME PORTSMOUTHA
Portsmouth je kraj sezone odigrao vrlo slabo. U zadnjih šest utakmica, od polufinala, pobijedio je samo u jednoj. A u zadnjih pet zabio je samo jedan jedini gol, još 20. travnja.


GOLMAN JAMES DVAPUT IZGUBIO
Za Portsmouth neće igrati napadač Jermaine Defoe jer je ove sezone u kupu igrao za Tottenham. David James treći je put u finalu, dosad je dvaput izgubio - s Liverpoolom i Aston Villom.

AUTSAJDERI JEDNOM U PET GODINA
Tko god osvoji, bit će tek četvrta momčad izvan velike četvorke koja je osvojila kup od 1988. Wimbledon, Tottenham i Everton prekinuli su dominaciju Arsenala, Uniteda, Chelseaja i Redsa

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare