To je to što me zanima!

Niko Kovač bori se za titulu, ali u boćanju: 'E, da je boća veća'

Ne znam hoće li biti fešta nakon turnira. Ako pobijedimo sigurno hoće, izjavio je bivši kapetan 'vatrenih' koji danas se natječe na boćarskom turniru u Makarskoj
Vidi originalni članak

Niko Kovač danas igra na boćarskom turniru u Makarskoj za ekipu Biston Makarska Rivijera. Još tjedan dana je u Hrvatskoj, a za vikend sasvim sigurno ostaje u Brelima. 

- Moram još i do Zagreba. Stalno sam negdje gore-dolje. Ne znam hoće li biti fešta nakon turnira. Ako pobijedimo sigurno hoće, nabrzinu je rekao Kovač "isprobavajući ruku" pred sam okršaj protiv dubrovačkog Komolca. 

Nakon par poteza već je mogao ocijeniti što je lakše, nogomet ili boće. 

- Da je ova boća bar malo veća, rekao je Kovač nasmijavši prisutne u već prilično opuštenoj i veseloj atmosferi. 

Kako je Kovač završio na boćarskom turniru ispričao nam je njegov prijatelj. 

- Poznajemo se od 1995. godine. To je bilo prije nego je kupio kuću u Brelima. Došao je na jednu našu seljačku feštu u Baškoj Vodi gdje su se igrale boće. Vidio sam se da se on nešto razumije. Ponudio sam mu da zaigra... i evo ga danas tu. Na turniru Druge Hrvatske boćarske lige. Imali smo mali problem, teško je prošao psiho-test. Dobio je ipak papire i evo ga ni manje ni više nego kapetan ekipe Biston Makarska Rivijera, kaže Baškovođanin Matijas Josipović nasmijavši Niku i sve prisutne. Rezultat izgleda i nije toliko važan koliko sama atmosfera na makarskom turniru na kojem padaju komentari praćeni smijehom igrača i gledatelja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ovca009 02.06.2012.

    Bocanje je sport strpljenja, kao i gobleni

  • plavocrni 02.06.2012.

    niko preuzmi reprezentaciju, ovo nek ti bude hobi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare