To je to što me zanima!

Niko Kovač je MVP turnira i osvojio je 125 tisuća eura...

Polufinale su riješili bez problema, a niti finale nije pružilo ništa novo. U seriji do tri pobjede Liquid je samo na Overpassu pokazao nešto više od drugih ekipa te uzeo FaZeu 14 rundi, ali i tu mapu su izgubili
Vidi originalni članak

Najpoznatiji svjetski gamer Nikola "NiKo" Kovač i njegov FaZe Clan osvojili su 250 tisuća eura vrijedan ESL One turnir u New Yorku, a da nisu izgubili niti jednu mapu tijekom cijelog turnira. Za MVP-a turnira proglašen je upravo NiKo Kovač, dječak iz Brčkog o kojem smo već ranije pisali. ESL One u New Yorku jedan je od najvećih turnira na otvaranju nove CS:GO sezone.

>> 'Ja sam gamer kojeg su platili 425.000 $, ovo je moja priča'

>> Životna priča Nike, najskupljeg gamera: Treniram 9 sati na dan

FaZe je u skupini pobijedio Virtus.pro, a zatim i Astralis. Završili su prvi što je značilo da će u polufinalu na američki Cloud9 dok je drugi polufinalni par bio SK Gaming i Team Liquid.

Polufinale su riješili bez problema, a niti finale nije pružilo ništa novo. U seriji do tri pobjede Liquid je samo na Overpassu pokazao nešto više od drugih ekipa te uzeo FaZeu 14 rundi, ali i tu mapu su izgubili.

S 3-0 FaZe je uvjerljivo uzeo 125 tisuća dolara i titulu prvaka. Nagradu za MVP-a dobio je upravo NiKo.

Niko Kovač rodio se u Brčkom u Bosni i Hercegovini i skuplji je od bilo kojeg nogometaša iz bosanskohercegovačke lige. I dok oni treniraju i na kiši i po snijegu, Niko se zavali u stolicu s potporom za kičmu i kreću njegove pripreme.

Niko je prava zvijezda u Brčkom gdje se njegovi prijatelji bude u noći kako bi gledali uživo online turnire u kojima nastupaju Niko i njegov tim.

U karijeri je već zaradio preko 200 tisuća dolara.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • d620 18.09.2017.

    ovo nije nikakav sport, nego igra. razumijem ja sve to, ulazimo u novo doba kompjutera, mijenjaju se tradicije, nacin zivota, ovo ono.............ali to i dalje nema veze sa sportom. kako je krenulo, za 10g ce pravi nogomet nazvati divljastvom, a kad budem igrao s drustvom ovaj PES, to ce biti "sport"

  • Joker123 18.09.2017.

    Svaka cast malome, ali ovo nikad nece bit sport niti cu ga ikad tako dozivljavat

  • DosadnoMiJe 18.09.2017.

    Najpoznatiji svjetski gamer ? U Brčkom možda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare