To je to što me zanima!

Kovač: Nogomet nam pati, a pati i imidž Hrvatske u svijetu

Bivši hrvatski izbornik u razgovoru za Bild rekao je kako je hrvatski nogomet u velikim problemima i otkrio da je ljetos imao ponude za posao iz Njemačke i Italije
Vidi originalni članak

Prvi put otkako ga je Davor Šuker potjerao s klupe reprezentacije oglasio se Niko Kovač. Bivši hrvatski izbornik u razgovoru za Sport Bild pričao je između ostalog o stanju u hrvatskom nogometu koji je napustio nedavno.

- Hrvatski je nogomet u vrlo teškoj situaciji. Nitko ne može biti sretan. Nogomet pati, a pati i imidž Hrvatske u svijetu. Bilo bi super kada bi suprotstavljene strane sjele i pronašle rješenje - rekao je Niko za tiskano izdanje Bilda, a prenosi Goal.

Svojim mandatom na klupi 'kockastih' je zadovoljan.

- Trenutačno radim svašta pomalo. A kad gledam cijelu sliku, bile su to dvije uspješne godine na klupi Hrvatske - kaže Kovač te otkriva:

- Ljetos sam imao konkretne ponude iz Bundeslige i Serie A, no nije bilo pravo vrijeme da preuzmem neki klub. Sada gledam puno utakmica, posjetio sam kamp Bayerna i dortmundske Borussije, imao sam priliku raspravljati s Kloppom i Guardiolom... Ulažem u svoje znanje.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • bakugan__79 08.10.2015.

    da nemam mamića, nebi ni naši igrači bili u svijetskim klubovima, mamić je gospodin..

  • Darko Fućak 08.10.2015.

    reko istinu

  • mestar 07.10.2015.

    Dobro Niko, iskreno mi te je zao jer si prihvatio posao od srca, sto volis Hrvatsku i dobru preporuku u poslu kojim se bavis, ali nazalost u Hrvatskoj nitko vise ne gleda interes Hrvatske i Hrvata. Ops, ima samo oni se nista ne pitaju niti su se pitali.Ipak mislim da nisi toliko glup da nisi shvatio da ne mozes upjet u HR. ako nisi neciji, bar toliko ti je trebalo bit jasno.Eh, kad je glavna preporuka da je netko igrao ili trenirao c. zvezdu, da dobijes posao u HR. rep., tzv. najhrvatskijim klubovima dinamu i lokomotivi. Eh. to bi upalilo crvenu lampicu u glavi i najgluplem covjeku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare