To je to što me zanima!

Niko Kovač nahvalio Majera i najavio debi: On vidi stvari koje drugi ne vide, odličan je igrač...

Završio je pune pripreme s Rennesom, skupio je dovoljno minuta da može igrati otpočetka. Nisam siguran hoće li početi ili će ući s klupe. Saznat ćemo u sljedeća dva dana, rekao je Kovač
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer (25) ovog je tjedna potpisao petogodišnji ugovor s njemačkim Wolfsburgom. Njegov bivši klub Rennes dobit će 25 milijuna eura odštete uz dva milijuna eura mogućih bonusa te postotak od idućeg transfera. U klubu su ga dočekala dvojica Hrvata, trener Niko Kovač i bivši igrač Dinama Bartol Franjić.

Navijači s nestrpljenjem čekaju Majerov debi, a on bi se mogao dogoditi već ovog vikenda kada Kovačeva momčad dočekuje novopridošlicu u prvu ligu Heidenheim. 

- Završio je pune pripreme s Rennesom, skupio je dovoljno minuta da može igrati otpočetka. Nisam siguran hoće li početi ili će ući s klupe. Saznat ćemo u sljedeća dva dana. - rekao je Kovač.

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije nahvalio je Majera i izgledno je kako će mu davati veliku minutažu. Vjeruje kako će se brzo prilagoditi igri Wolfsburga i Bundesligi.

- Lovro je vrlo jak na lopti, ima puno dobrih ideja, vidi stvari koje drugi ne vide. Vrlo je kreativan, uvijek želi loptu, čak i pod pritiskom. Tehnički je jak igrač u svakom pogledu. Fleksibilan je i brz. Traži loptu i želi preuzeti odgovornost - zaključio je Kovač.

Lovro Majer treći je najskuplji ulazni transfer u povijesti Wolfsburga. Ispred njega samo su Julian Draxler koji je došao iz Schalkea za 43 milijuna eura te Andre Schürrle koji je stigao iz Chelsea za 32 milijuna eura. Navijači su oduševljeni i u hrvatskom reprezentativcu vide veliko pojačanje. 

'VATRENI' U WOLFSBURGU Majer: Usporedbe s Modrićem? Lijepo je čuti, trudim se biti kao on. A Kovač me stvarno želio... NA PET GODINA Majer potpisao za Wolfsburg, Francuzima 30 mil. eura odštete

Majer je u Rennes stigao 2022. iz Dinama za 12 milijuna eura. Za francuski je klub odigrao 79 utakmica u kojima je zabio 9 golova i 15 puta asistirao.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • NIKE 19.08.2023.

    Realno, Wolfsburg je krc od kluba, ali odlična odskočna daska za velike klubove. Majer je dokazana klasa i vrijedna svake lipe. Njemačka liga više odgovara našim momcima.

  • Dubrava boys 18.08.2023.

    Znak da je nogomet otisao u k.. za Majera dati 25 mio nije ni igrao zadnju godinu u Rennes i jos su mu rekli da je slobodan da si trazi drugi klub nakon godinu dana..Rennes najbolje prosao,samo me cudi da se Dinamo tu nije osigurao sa postotcima od sljedeceg transfera BBB Dubrava

  • mraaaav 18.08.2023.

    Ovaj kovac ce ga samo upropastiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare