To je to što me zanima!

Niko Kovač pred veliki derbi u Münchenu: Baš sam frustriran!

Bavarci su remijem kod Freiburga opet Borussiji Dortmund prepustili prvo mjesto u ligi s dva boda zaostatka. Priliku da se vrate u vodstvo imaju u subotu kada na Allianz Areni gostuje Borussija
Vidi originalni članak

Nadam se da su moji igrači svjesni da sad više ne smijemo zakazati. Moramo Borussiji pokazati koliko smo odlučni u tome da postanemo prvaci, rekao je trener Bayerna Niko Kovač.

Sedam je kola do kraja Bundeslige, a Bayern nakon remija kod Freiburga za Borussijom Dortmund na vrhu zaostaje dva boda. Derbi se igra u subotu, domaćin je Bayern, a Borussia je u prvom dijelu sezone doma protiv Bavaraca slavila 3-2 u sjajnoj utakmici.

- Frustrirajuće je ovo kako smo igrali protiv Freiburga, baš sam frustriran zbog toga - priznao je Niko Kovač, koji je vjerojatno mislio kako će Bayern ipak puno lakše doći do naslova prvaka. Dortmund je na vrhu, Bayern je ispao iz Lige prvaka, a dogurao je do četvrtfinala njemačkog Kupa. Jasno je da će Niko teško ostati na klupi ako njemački velikan ne osvoji dvostruku krunu ove sezone.

Borussia ne smije pokoriti München

Realno, Bayern ima momčad u kojoj su mnogi igrači davno imali najbolje dane svoje karijere i Niki nije bilo nimalo lako napraviti veliki rezultat u Ligi prvaka. No očekivalo se da u Bundesligi bez većih problema Bayern uzme naslov. Sad su stvari na Allianz Areni daleko od idealnih i subota će dati odgovore na mnoga pitanja. Ako Borussia pokori München, onda će Niko Kovač biti na mukama. Pitanje je što će tad napraviti čelnici Bayerna.

- Razočaran sam jer nismo ušli u meč kao u prethodnima. Nismo imali pravi pristup utakmici i prespavali smo prvih nekoliko minuta - rekao je sportski direktor Hasan Salihamidžić. On je uvijek ove sezone štitio Niku.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 01.04.2019.

    Ajmooo dortmundarija

  • kele2 31.03.2019.

    Niko mi je drag i simpatičan čovijek i želin mu sve najbolje žao mi je što su ispali iz lp ali bayern igra jako loše i jednostavno to je krivica Nike jer bayern je prevelik klub a doći bez ne baš puno velikog trenerskog iskustva u veliki bayern je sigurno teško se za snaći ali msm da je tu sve krivo prvo od atmosvere u svlačionici kada je dobra atmosvera u svlačionici onda je to pola dobrog rezultat i uspjeha

  • bubica32 31.03.2019.

    a jel i brat isto frustriran?

Komentiraj...
Vidi sve komentare