To je to što me zanima!

Niko Kovač: Stipe u mirovinu ide kao reprezentativni velikan

Izbornik Kovač komentirao je novi oproštaj od reprezentacije. Nakon Vukojevića i Eduarda, koji su otišli sa gorčinom, Stipe se oprostio u prijateljskim tonovima
Vidi originalni članak

Uvijek je bio oslonac, davao je stabilnost i sigurnost momčadi, kako na terenu tako i u svlačionici, komentirao je Niko Kovač oproštaj Stipe Pletikose (35) od hrvatskog dresa.

Pletikosa u reprezentativnu mirovinu odlazi nakon 114 nastupa i pet velikih turnira s 'kockastima', a prije no što je svoju odluku objavio javnosti, pričao je s izbornikom.

- Pružio je puno velikih partija u dresu reprezentacije i u mirovinu sigurno odlazi kao jedan od reprezentativnih velikana - rekao je Kovač za službene stranice HNS-a.

Iako se oprostio od reprezentacije, Pletikosa će i dalje braniti u Rostovu.

- Još nekoliko sezona može braniti na visokoj razini. Želim mu puno sreće u nastavku karijere.

Njegov programirani nasljednik je Danijel Subašić, prvi golman bogataša iz Monaca.

- Subašić je i u klubu i u reprezentaciji pokazao da je golman na kojeg možemo računati. Strpljivo je čekao šansu i sada ju je dočekao te u kvalifikacije možemo krenuti mirni što se te pozicije tiče - zaključio je izbornik za HNS.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Nexe 22.07.2014.

    Hvala Stipe što si se oprostio, trebao si i prije. Da jesi, barem bi grupu prošli.

  • fenix77 22.07.2014.

    I sa gorkim okusom i spoznajom da je bio među najlošijim vratarima na prvenstvu u Brazilu. Veliki golmani trebaju velike odbrane, a ne velike riječi i izjave .

  • zabiti vlaj 22.07.2014.

    Niko Kovac , doslo vrijeme da se i ti oprostis od reprezentacije dok je jos vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare