To je to što me zanima!

Kovač zabranio igraču odlazak na utakmicu Zvezde kod Kölna

Uoči europske utakmice Kolna i Crvene Zvezde u Europskoj ligi 28. rujna, Luka Jović, bivši napadač Zvezde, htio je otići uživo pogledati tu utakmicu. Naravno, prvo se moralo pitati Kovača
Vidi originalni članak

Znamo kakav karakter ima Niko Kovač. Pokazivao je nadljudsku disciplinu na travnjaku, posebice kao kapetan Vatrenih svojevremeno. Isti je slučaj i danas kad se bavi trenerskim poslom. 

Trener bundesligaša Eintrachta iz Frankfurta dospio je u prvi plan njemačkih i srpskih medija poslije bizarne scene u koju je uključen njegov napadač Luka Jović.

Taj mladi talentirani srpski napadač stigao je ovoga ljeta na posudbu iz lisabonske Benfice još se nije do kraja nametnuo Niki i postoje razlozi zašto je to tako.

Naime, uoči europske utakmice Kolna i Crvene Zvezde u Europskoj ligi 28. rujna, Luka, bivši napadač Zvezde, htio je otići uživo pogledati tu utakmicu. Naravno, prvo se moralo pitati Kovača.

- Trener Niko Kovač zabranio mi je odlazak na utakmicu. Ne znam iz kojeg razloga, samo mi je rekao da ne idem ni slučajno na utakmicu. Bilo mi je jako žao zbog toga - rekao je Jović.

Kovač u svojim redovima ima još dvojicu Srba. Mijat Gaćinović i Slobodan Medojević stoje na raspolaganju bivšem hrvatskom izborniku.
 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • mestar 11.10.2017.

    To je razlog zasto nije odgovarao igracima ni vladarima HNS a . Naravno da ce to novinari i mnogi povezat s nacionalnosti, ali moze bit netko da voli svoji sto ne znaci da mrzi drugacije kako mnogi to zele pikazat kao razlog a ne pravu istinu.

  • Lojqa 11.10.2017.

    Kovac si umislio nesto. Ukoliko tu noc nije karantena, neki trening ili nesto slicno, tj. ako igrac ima slobodnu noc ima pravo da ide gdje pozeli. Bio on kuci, vani s drustvom, na nekoj drugoj utakmici, sta mu je tu bitno? Glumi mangupa, a dobit ce nezadovoljnog igraca. Nije tu rijec ni o kakvoj disciplini, jer igrac vjerojatno ne trazi slobodno od obaveza. Ne znam zasto ga ga uopce i pitao. Samo si zamislim da ja moram pitati svog poslobodju za slobodno dok sam slobodan. Pa covjece, to je ogranicavanje kretanja od strane poslodavca. Nema pravo na to!!!

  • rođo101 10.10.2017.

    kako to da Mijat Gaćinović i Slobodan Medojević nemaju problem sa nikom Kovač koji su u frankfurtu od 2014 odnosno 2015g,nego ga baš ima klinjo koji je stigao ovo ljeto

Komentiraj...
Vidi sve komentare