To je to što me zanima!

Niko Kranjčar dobio dva suigrača u Portsmouthu

Iz Portsmoutha su u ponedjeljak objavili dolazak dvojice novih nogometaša, obojice veznjaka: Portugalca Pelea (21) i Haydena Mullinsa (29)...
Vidi originalni članak

Pele je mladi portugalski reprezentativac koji je prošlog ljeta iz milanskog Intera prešao u redove portugalskog prvaka Porta. Na Fratton Park dolazi na posudbu do kraja sezone, uz opciju mogućeg otkupa ugovora. Mullins je stigao iz West Ham Uniteda i potpisao 3,5-godišnji ugovor.
- Hayden i Pele dolaze da bi ojačali naš vezni red - izjavio je izvršni direktor Kranjčarova kluba Peter Storrie te dodao:
- Registrirali smo ih u ponedjeljak da bi ih imali na raspolaganju već za prvenstveni dvoboj s Aston Villom u utorak. Haydenova je vrlina iskustvo, dok je Pele uzbudljiv mladi igrač, vrlo talentiran. Dobro je igrao u Interu prije no što se vratio u Portugal. Doveli smo ga na posudbu iz jednostavnog razloga što je jako skup. Ovih nekoliko mjeseci do kraja sezone pomoći će i nama i njemu da bismo se upoznali i nakon toga odlučili za eventualnu dugoročniju suradnju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare