To je to što me zanima!

Niko Kranjčar: Drhtao sam kad sam čuo za Eduarda

Ljut sam i tužan što Eduardo neće igrati na Euru, puno ćemo izgubiti njegovim izostankom, rekao je veznjak Portsmoutha za portal Sportinglife
Vidi originalni članak

Nisam gledao utakmicu jer sam se u tim trenucima vozio u automobilu na utakmicu mog Portsmoutha protiv Sunderlanda. Odmah nakon incidenta zvali su me prijatelji i ispričali što se dogodilo. Vrlo brzo nakon toga zvalo me i pola hrvatske reprezentacije! Nakon što sam čuo o čemu je riječ, osjetio sam drhtanje u cijelom tijelu, rekao je Niko Kranjčar o ozljedi svog reprezentativnog suigrača Eduarda u razgovoru za internetski portal Sportinglife.
Niko je protiv Sunderlanda bio najbolji igrač Portsmoutha i najzaslužniji za pobjedu njegove momčadi. No to mu je bilo malo važno kad je doznao za nesreću momka s kojim je nogometno odrastao u mlađim kategorijama Dinama. Igrali su zajedno i u prvoj momčadi Dinama, a tada ih je razdvojio Nikin odlazak u Hajduk. Ponovno su suigrači postali nakon što je izbornik postao Slaven Bilić, a prvi napadač reprezentacije Eduardo. Niko i Dudu surađuju odlično i plemenitom veznjaku sasvim sigurno će nedostajati sjajni napadač.
- Naravno da smo ljutiti i tužni što nećemo imati Eduarda na Europskom prvenstvu. Njegov izostanak bit će golemi gubitak za hrvatsku reprezentaciju - završio je Niko.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dusansk 25.02.2008.

    stipa_vk koji si ti konj. glasaš sam za sebe.a papak...

  • stipa_vk 25.02.2008.

    Bravo Niko

Komentiraj...
Vidi sve komentare