To je to što me zanima!

Niko Kranjčar ipak ide pod nož: Operirat će ligament

Ozljeda gležnja koju je zadobio u polufinalu FA Cupa protiv Portsmoutha udaljit će Niku Kranjčara do kraja sezone iz engleskog nogometne lige...
Vidi originalni članak

Niko nije želio izaći iz igre, želio je igrati produžetak. Tek nakon što je skinuo kopačku vidjeli smo da mu je gležanj natekao kao balon, rekao je Harry Redknapp. Niko Kranjčar ozlijeđen je u utakmici polufinala FA Kupa protiv Portsmoutha (poraz 2-0) i vjerojatno će opet morati na operaciju.
- Nisam mislio da je tako drastično, ali bol je bila sve jača - rekao je Kranjčar.
Jednaku ozljedu hrvatski reprezentativac imao je na desnoj nozi.
- To je sastavni dio nogometa. Pregledi su pokazali puknuće ligamenata i u ponedjeljak ću vjerojatno morati na operaciju gležnja.
Tottenham se bori za poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. No, Niko u toj borbi neće moći pomoći. U ponedjeljak će na još jedan pregled gležnja lijeve noge, ali operacija je zasad, čini se, neizbježna.
- Liječnici procjenjuju da će oporavak trajati dva i pol mjeseca. Očekujem da ću biti potpuno spreman za početak Tottenhamovih priprema 7. srpnja - dodao je Kranjčar.
S, nažalost, lošim vijestima Niko se odmah javio ocu Zlatku.
- Naravno da mu je žao što će propustiti ostatak sezone, no dobro se drži. Svjestan je da je to tako u nogometu. Odmah nakon utakmice znao je da je to ista ozljeda kakvu je već imao na desnoj nozi - rekao je Kranjčar.
I dok su Kranjčari relativno mirno primili vijesti o ozljedi i rehabilitaciji od dva i pol mjeseca, menadžer Spursa Harry Redknapp bio je bijesan zbog ozljede Kranjčara.
- Sramota je da se igralo na tavkom travnjaku na Wembleyu. Zbog toga će Niko morati na gadnu operaciju - rekao j Redknapp i dodao:
- Kako je s takvim gležnjem igrao utakmicu nikada neću saznati. Hrabrost koju je Niko pokazao je nevjerojatna.



TOTTENHAM DO KRAJA BEZ KRANJČARA I ĆORLUKE
I prije nego što je Kranjčar ozlijeđen, Tottenham je ostao bez Vedrana Ćorluke. Hrvatski branič izvan stroja je zbog kronične upale tetive. Liječnici Spursa smatraju da je jedini lijek za Ćorlukine probleme strogo mirovanje. Problema s gležnjem ove sezone imao je i Modrić, koji je pauzirao gotovo četiri mjeseca. U preostalih pet kola Tottenham igra protiv Chelseaja, Manchester Uniteda, Boltona, Manchester Cityja te Burnleya.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • baka22 16.04.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • tovar_69 16.04.2010.

    niko sve najbolje, a neznam šta svi krive travu na stadionu Wembleyu na ozljede?! Pa ljudi dođite igrat u HNL, imam osjećaj da nebi živi izašli iz terena, po ovima što pričaju imam osjećaj da igraju bosi po drači

  • pero 4000 16.04.2010.

    Niko sve najbolje,brz oporavak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare