To je to što me zanima!

Niko Kranjčar: James bi obranio moj udarac na gol

Niko Kranjčar dao je intervju za službene stranice Portsmoutha u kojem je rekao da ne treba kriviti Scotta Carsona za gol, ali da bi James to obranio
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar dao je intervju za službenu internet stranicu Portsmoutha gdje je rekao da ne treba kriviti golmana Scotta Carsona, koji je pogriješio kod prvoga gola i ispustio loptu u mrežu. No Krunchie je napomenuo kako bi njegov suigrač, rezerva Carsona na Wembleyu, David James obranio taj udarac.
- Jako sam sretan. Mislim da smo svijetu pokazali koliko smo velika momčad. Pokazali smo to u obje utakmice protiv Engleske oba puta pobijedivši. I kad su se vratili i uspjeli izjednačiti na 2-2, samo je jedna momčad mogla biti pobjednik, a to smo - mi. Tijekom cijele smo se utakmice osjećali sigurnima, pokušavali smo držati loptu i tako osujetiti Engleze. Svih smo 90 minuta osjećali da smo mi ti koji diktiraju igru - rekao je Niko.
Pohvaljeni su i hrvatski navijači, koji su pružili veličanstvenu podršku "kockastima" na Wembleyu. Bilo ih je oko šest tisuća, što je apsolutni rekord za naše gostujuće utakmice ne računajući  odlaske na Svjetska i Europska prvenstva.

   
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare