To je to što me zanima!

Niko Kranjčar: Moja forma je rezultat stalnog igranja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mislim da je stalno igranje jako važno. Svaki će igrač to reći. Volio bih igrati što više mogu. To pomaže mojem samopouzdanju, kaže Kranjčar
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar izjavio je za The News da  je njegova izvrsna forma ove sezone rezultat stalnih nastupa za Portsmouth u Premierligi. 
- Mislim da je stalno igranje jako važno. Svaki će igrač to reći. Volio bih igrati što više mogu. To pomaže mojem samopouzdanju i iskustvu. Ono što naučiš u završenoj utakmici možeš iskušati u sljedećoj - rekao je Krunchie.
- Kad se tako nastupa, igrač se osjeća ugodnije i slobodnije. Kad sam došao u Premierligu, znao sam da će prva sezona biti teška. Redknapp je s razlogom dozirao moje nastupe jer je znao da će ova sezona biti ona u kojoj ću se dokazivati. Sad sam sretan kako se stvari odvijaju. Htio sam igrati u prvoj momčadi od trenutka kad sam stigao, ali isto tako sam se htio priviknuti. Moj cilj za drugu sezonu bio je igranje i to sam i ostvario.
Kranjčar je usporedio i igru u Premierligi i HNL-u.
- Fizička strana igre u Engleskoj je drukčija od one u Hrvatskoj. Ovdje se igra i obrana i napad, dok sam u Hrvatskoj 80% svoje igre bio u napadu. Mislim da se igrači koji dođu u Premiership nađu u teškoj situaciji i trebaju vremena za prilagodbu. Nisam puno igrao prošle sezone i bio standardan, ali danas sam sretan - zaključio je Kranjčar.
Niko igra s velikim uspjehom ove sezone za Pompey. Dokazuje to i izbor navijača, koji su ga dvaput proglasili igračem mjeseca. 
 
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Torcida Brda 14.12.2007.

    ma niko je najbolji nema mu ravnog vi ste noobine ostali...........

  • turky 14.12.2007.

    Ma Niko je vrhunski igrač,to ne osporavam....hoću reči da kod nas nema igračke discipline kao vani. Vani treba dokazati da valjaš i samo takvi uspiju igrati po nekoliko sezona u klubu

  • Golubica 14.12.2007.

    Ma sta i ti sad laprdas... kakve to sad veze ima... Niko je uvik bija i je odličan igrač samo su neki bili preglupi da to shvate. Niko, nema te zemlja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare