To je to što me zanima!

Niko Kranjčar: Odlično se osjećam i želim u prvih 11

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Niko Kranjčar se nakon ozljede vratio u momčad Portsmoutha, a list The News u današnjem je izdanju nahvalio njegovu igru protiv momčadi Wigana
Vidi originalni članak

Portsmouthov dnevni list nahvalio je igru našeg reprezentativca nakon duže stanke zbog ozljede gležnja. Niko je protiv Wigana odigrao drugo poluvrijeme i u domaćem porazu svojim golom bio najsvjetlija točka Pompeya. Osim golom, Kranjčar je navijače i novinare oduševio i igrom bez obzira na stanku od pet tjedana. No usprkos odličnoj igri Niko je svjestan da ga čeka teška borba za povrataqk u početni sastav.
- Lijepo se vratiti i ponovno igrati nogomet. U ovom trenutku se osjećam odlično, a zabiti gol je fantastično. Nije me bilo neko vrijeme na terenima, no zadovoljan sam svojom igrom. Želim se vratiti u početnih 11, no u momčadi imamo fantastičnih individualaca. Svi žele igrati i bit će se jako teško vratiti u početni sastav. Svaki igrač ima takve kvalitete da podigne razinu igre - rekao je Niko u Newsu.
Osvrnuo se i na nesretno izgubljenu utakmicu protiv Wigana.
- Utakmica s Wiganom nije završila dobro. Stvorili smo nevjerojatne prilike, no iz njih nikako nismo uspjevali zabiti gol. Ipak, bez obzira na sve imamo odlične igrače i bit će mi se jako teško vratiti u sastav - završio je Niko.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare