To je to što me zanima!

Niko Kranjčar: Portsmouth će napokon u Europu!

Glavni organizator igre Portsmoutha najavio pobjedu u nedjeljnom derbiju engleskog Premiershipa protiv Ćorlukina Manchester Cityja
Vidi originalni članak

Englezi su “otkrili” Niku Kranjčara, njegov je intervju na Otoku sve traženija roba. Uskoro će možda progovoriti i za hrvatske medije, no dotad engleski su jedina veza s najboljim igračem Portsmoutha, koji čvrsto drži poziciju za izlazak na europsku scenu.
- Lani smo imali nesreću, u zadnjem smo kolu prokockali veliku šansu - prisjetio se Niko. On je u susretu s Arsenalom imao veliku šansu, da je zabio za Portsmouth, igrao bi Ligu Uefe.
- Bilo je to veliko razočaranje, ali nam je bio veliki motiv na početku ove sezone. Izgradili smo i osnažili momčad, sad smo mnogo, mnogo jači i vjerujemo da ćemo ove godine ostvariti cilj - izboriti mjesto u Europi - kazao je Niko, koji će na svojem Fratton Parku ugostiti Ćorlukin Manchester City. Dva osvježenja prvenstva - međusobno.
- Sedam utakmica zaredom nismo izgubili, to nije slučajno. Siguran sam da taj niz možemo i nastaviti, igramo dobro - optimističan je Kranjčar.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare