To je to što me zanima!

Niko Kranjčar: Turci mogu svakome nanijeti štetu

Pouzdani hrvatski reprezentativac u razgovoru za renomirani engleski Independent nahvalio je svoje suigrače iz "repke" i izbornika Slavena Bilića
Vidi originalni članak

Kranjčar je govorio o engleskom Premiershipu i eventualnoj mogućnosti da na Otok dođe još Hrvata.
- Svi bismo dobro igrali u Premier ligi. Tamo se igra drukčije i svakom treba određeno vrijeme za prilagodbu, no kad imaš kvalitetu i talent, brzo se navikneš na taj stil - rekao je Kranjčar te nekoliko rečenica posvetio Luki Modriću:
- Pričekajte dok ga vidite u Engleskoj. Uživat ćete u njegovim predstavama. Ja se nadam da će u Premiershipu biti još naših reprezentativaca. To je trenutačno najbolja liga, a za nas je velika čast igrati u njoj. Kao što sam rekao, volio bih da svi dođu na Otok - ponovio je svoju želju Niko.
U Engleskoj bi volio vidjeti i izbornika Slavena Bilića:
- Izbornik bi također mogao doći, no treba biti strpljiv jer on ima još dvije godine ugovora s Hrvatskom. On je čovjek kojeg je užitak slušati, ima velike kvalitete kao čovjek i kao izbornik. Svi mi imamo veliko povjerenje u njega.
Igrač Portsmoutha nije propustio osvrnuti se na posljednju utakmicu hrvatske reprezentacije.
- Protiv Poljske smo pokazali svijetu da se reprezentacija ne sastoji od 11, 12 ili 13 odličnih igrača, već nas je 23 - istaknuo je ponajbolji igrač Portsmoutha, s kojim je Niko odigrao odličnu sezonu i osvojio prvi trofej na Otoku.
- Za mene je kraj sezone bio prekrasan, budući da smo osvojili FA kup. Valjda neću stati na tome, nekoliko suigrača me nazvalo i poželjelo mi sreću na Europskom prvenstvu, a ja sam odgovorio da se nadam da ću ih vidjeti što kasnije.
Tada je upozorio da je Turska momčad koju se nipošto ne smije olako shvatiti ili podcijeniti.
- Oni će biti puni samopouzdanja, a sposobni su naštetiti svakome - komentirao je Kranjčar.
Na kraju razgovora pohvalio je stručni stožer reprezentacije.
- Za naše karijere je jako važno to što radimo s njima. Rezultat će doći uz malo sreće, a jednom kad se osvrnemo unazad, znat ćemo da je rad s njima sve pokrenuo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ona009 18.06.2008.

    dobro da razm tako....jer sto losije razm to smo bolji :)) sala....nemamo cime razbijat glavu...jer ovo sto ste pokazalči u zadnje dvije tekme.....sa takvom igrom i sa takvim igracima....NAM NEMOZE NIKO STAT NA PUT.....samo trebamo tako i dalje igrat.....i ne popustat.....a ostalo ce doci na svoje.....

  • god of war 18.06.2008.

    mogli bi nanijet,ali nama nemogu..jer,mi smo ipak klasa za njih bolji kada igramo kako treba,...a i tekma će pokazati to u petak!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare