To je to što me zanima!

Niko Kranjčar u najboljoj momčadi kola Premier lige

Uz hrvatskog veznjaka u najboljih 11 su još tri igrača Portsmoutha, a trojica iz ovog društva dolaze iz Aston Ville. Igrač kola je Mwaruwari
Vidi originalni članak

Za igru prikazanu u pobjedi nad Newcastleom čak su četiri igrača Portsmoutha uvrštena u najbolju momčad ovog kola Premiershipa. Među tom četvoricom je i Niko Kranjčar, strijelac četvrtog gola u 4-1 pobjedi. Izbor je napravio Sky Sports, a osim Nike tu su još i njegovi suigrači James, Pamarot i Benjani. Čak trojica su iz Aston Ville, a po jedan iz Middlesbrougha, Fulhama, Blackburna i Chelsea.
Osim najbolje momčadi, određeni su i najbolji pojedinci ovoga vikenda. Najbolji igrač tako je Nikin suigrač Benjani Mwaruwari, a Noe Pamarot je autor najljepšeg gola kola. Stoper Newcastlea Cacapa, krivac za dva gola, je tragičar vikenda, a promašaj vikenda je djelo Dirka Kuyta iz Liverpoola.

MOMČAD KOLA:James (Portsmouth) - Young (Middlesbrough), Pamarot (Portsmouth), Laursen (Aston Villa), Samba (Blackburn) - Petrov (Aston Villa), Davies (Fulham), KRANJČAR (Portsmouth) - Benjani (Portsmouth), Agbonlahor (Aston Villa), Wright-Phillips (Chelsea).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sell 05.11.2007.

    Moralo je procuriti,Niko radi jako dobro na Otoku i to se moralo pokazat.

  • Hacker-ri 05.11.2007.

    lijepo ste to kranjcar napomenuli KRANJCAR (caps lock ukljucen znaci da korisnik preferira deranje umjesto normalnog razgovora) AKO NEZNATE KORISTIT BOJE ILI POVECAT TEXT pitajte nekog, objasnit ce vam !!!! btw Niko, svaka cast !

  • leeloo 05.11.2007.

    to niko :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare