To je to što me zanima!

Niko Kranjčar: Volio bih da Redknapp bude izbornik

Redknapp je trener koji želi da njegova momčad igra lijep nogomet. Dokazao se rezultatima u West Hamu i Portsmouthu, rekao je Kranjčar
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar igra u sjajnoj formi. Zabio je gol Englezima na Wembleyu, a onda je u subotu bio strijelac sjajnog pogotka iz slobodnjaka sa 25 metara u pobjedi protiv Birminghama. Trener Portsmoutha Harry Redknapp bio je pun hvale za Nikinu izvedbu. Izjavio je da je Kranjčar igrač vrhunske klase. Niko je pak uzvratio s pohvalama na račun svog trenera kazavši u Daily Mailu da je Redknapp svojim radom zaslužio priliku da vodi englesku reprezentaciju. Redknappa se spominje kao jednog od kandidata za nasljednika bivšeg izbornika Stevea McClarena.
- On je trener koji želi da njegova momčad igra lijep nogomet i drži loptu u posjedu. Bio je jedan od glavnih razloga zašto sam došao. Dokazao se rezultatima u Pompeyu i West Hamu. 
Krunchie je u intervjuu spomenuo i svog suigrača golmana Davida Jamesa koji je rezerva u reprezentaciji.
- Za mene je čudno da David nije broj jedan. Bio je najbolji golman u Engleskoj otkad sam ja tu. Nije mi jasno zašto ne dobiva priliku - zaključio je Kranjčar.
James je bio na klupi protiv Hrvatske, a vrata je čuvao Scott Carson, kojem je to bila prva službena utakmica za "Gordi Albion". Nespretno je reagirao kod prvoga gola Hrvatske, kad je upravo Niko zabio za vodstvo i šokirao puni Wembley.

NIKO OPET U MOMČADI KOLA
Scott Carson možda ne zna kako se izgovara, ali zasigurno će zapamtiti ime Nike Kranjčara. Protiv Birminghama postigao je još jedan pogodak iz daljine, ali dva gola ne mogu biti drukčija. Carson si je loptu sam ubacio u mrežu, a debitant na golu Birminghama Kingson ne bi mogao zaustaviti senzacionalni slobodni udarac niti da mu se na golu pridružio suigrač, o Nikinom sjajnom golu piše ESPN. Niko je ponovno u momčadi kola po izboru Soccerneta, no to već nekako prestaje biti vijest. Ipak se nekako ponavlja iz tjedna u tjedan. Samo neka potraje...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Torcida Brda 26.11.2007.

    da dobar niko je skupa s modrićem najbolji vezni

  • Xenci 26.11.2007.

    Ajde krenulo mu je...ma dobar je on...

Komentiraj...
Vidi sve komentare