To je to što me zanima!

Niko: Osvajanje FA kupa bilo bi moj uspjeh karijere

Portsmouth će u nedjelju igrati finale FA kupa protiv Cardiffa, a za Kranjčara je ta utakmica važnija i od pobjede s Hrvatskom na Wembleyju
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar je u fokusu interesa engleskih novinara uoči završnice domaće sezone, finalne utakmice FA Cupa Portsmoutha i Cardiffa u subotu na Wembleyju.
- Ovo je treći dolazak na Wembley u zadnjih nekoliko mjeseci. Prvi put sam ovdje s Hrvatskom pobijedio Englesku i zaustavili ih na putu prema Europskom prvenstvu. Potom smo ovdje igrali polufinale, a ove subote je za mene najvažnija utakmica dosad. Ako osvojimo FA Cup to će biti najveći događaj moje karijere - rekao je Niko Kranjčar i nastavio:
- Bit će to najveći motiv samo iz aspekta što smo mali klub koji je napravio ogromne korake u zadnje tri godine. Dizali smo se, svi su imali sve više poštovanja prema nama i osvajanje FA Cupa bio bi novi korak naprijed. Mi smo skupina igrača koja nije imala prilike osvajati mnogo trofeja i zato je ovo velika naša prilika.
Kranjčara su pitali i hoće li na njega utjecati mnogi napisi u zadnje vrijeme koji ga sele u Arsenal i neke druge velike klubove.
- Uopće ne razmišljam o tome. Ispred mene je FA Cup i nakon toga Europsko prvenstvo. To me zanima i time se okupiram. Sve ostalo je u drugom planu. Portsmouth ima priliku za izlazak u Europu i to je meni također veliki izazov. Još veći izazov je Europsko prvenstvo gdje moja Hrvatska ima velike ambicije. Time se sada bavim - završio je Niko.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare