To je to što me zanima!

Niko, pazi! Zabio si prst u oko dok je davao upute igračima...

Deset minuta do kraja utakmice Bavarci su imali dva gola prednosti, ali Niko Kovač se nije smirivao, s crte uz teren je davao upute svojim igračima. I u toj žustrini vođenja utakmice, gotovo je ozlijedio sam sebe!
Vidi originalni članak

Niko, opusti se! Vjerojatno su tako nešto pomislili svi koji su gledali prijenos subotnjeg finala DFB kupa u kojem je Bayern srušio Leipzig 3-0 i osigurao dvostruku krunu.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Deset minuta do kraja utakmice Bavarci su imali dva gola prednosti, ali Niko Kovač se nije smirivao, s crte uz teren je davao upute svojim igračima, gestikulirao im, govorio što da naprave... I u toj žustrini vođenja utakmice, gotovo je ozlijedio sam sebe!

U jednom trenutku Niko je sam sebi snažno zabio prst u oko, što nije promaklo kameri. Srećom, izbjegao je nezgodnu ozljedu.

Kovač je u subotu postao prvi čovjek u Njemačkoj koji je i kao igrač i kao trener osvojio dvostruku krunu. S Bayernom je slavio kao igrač 2003. godine, a uspjeh je ponovio sada kao trener bavarskog giganta. Koliko znači navijačima, vidjelo se najbolje na kraju utakmice kada je čitav Olimpijski stadion u Berlinu skandirao njegovo ime.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

DFB POKAL Kovač slavi dvostruku krunu! Bayern srušio Leipzig u finalu

NAKLONILI SE NAŠEM NIKI Navijači skandirali, Kovač uzeo megafon i vikao: Ponosan sam!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 26.05.2019.

    Odlicna ideja za clanak.

  • 26.05.2019.

    zašto pišete o ljudima iz bosanske pokrajne a toliko ima hrvata u Hrvatskoj pa ni riječi

  • Obi-Wan Kenobi 26.05.2019.

    Bravo Niko! Posebno mi je drago jer pljuvači mogu otići u mišije rupe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare