To je to što me zanima!

Niko smiruje tenzije: Nitko nije kriv za ozljedu Luke Modrića...

"Ne mislimo da je Ancelotti kriv za ozljedu. Real i Ancelotti žele najbolje za Luku, kao i mi. Hrvatski savez blisko surađuje sa svim klubovima u kojima igraju naši"
Vidi originalni članak

Hrvatski izbornik u Španjolskoj je obišao svoje igrače, Marija Mandžukića u Atletico Madridu, Ivana Rakitića u Barceloni i Luku Modrića u Realu. Niko Kovač u razgovoru za Marcu smirio je tenzije na relaciji Hrvatski nogometni savez - Carlo Ancelotti. 

24SATA

Talijanskog trenera Reala prvo je optužio jedan od najcjenjenijih sportskih liječnika u Hrvatskoj, Ivica Smodek, a liječnik hrvatske nogometne reprezentacije Boris Nemec rekao je da su Realovi liječnici rekli Ancelottiju da ne smije previše opterećivati hrvatskog veznjaka. No upravo se to dogodilo i Luka se ponovno ozlijedio. 

- Luka je dosad imao dosta sreće s ozljedama. Zbog njegove radne etike i sjajne kondicije izbjegavao je teže ozljede. Sve do ove godine. Posljednjih sezona ima dosta teži raspored utakmica i u kombinaciji s lošom srećom zaredale su ozljede.

- Ne mislimo da je Ancelotti kriv za to. Real i Ancelotti žele najbolje za Luku, kao i mi. Hrvatski savez blisko surađuje sa svim klubovima u kojima igraju naši igrači. Dr. Nemec je veliki profesionalac, a izjava je bila malo nesretna. Ozljede su dio nogometa. Nećemo ga forsirati, ali nadam se da bi nam mogao pomoći protiv Italije - rekao je  Niko, koji je obišao Mandžukića u Atleticu i Raketu u Barceloni.

Na pitanje brine li ga forma Marija Mandžukića, kaže:

- Nema tu razloga za brigu. Svaki napadač želi zabijati. Golovi su važni za njihovo samopouzdanje. Da bi Mario zabijao, Atletico mora stvarati više šansi - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Stručni komentator 28.04.2015.

    Niko neznalica, idi gledaj DVD i uči taktiku a ne da po novinama mudruješ i slikaš se!

  • KrešoKovačić 28.04.2015.

    ovoliko koliko naše dnevne novine pišu o Modriću vjerovatno sve svjetske ne pišu o Mesiju i Ronaldu prvo neka klaun osvoji nešto s repkom pa onda pišite do besvjesti

  • Tmpln 28.04.2015.

    "tenzije" samo postoje u vasim novinarskim glavama

Komentiraj...
Vidi sve komentare