To je to što me zanima!

Nikola Kalinić: Odlazim, u Hajduku nemam što tražiti

Nakon zadnje utakmice u sezoni u kojoj je zabio 26 golova, Hajdukov 19-godišnji napadač najavio je siguran odlazak iz Splita i s Poljda...
Vidi originalni članak

Kako bi Varvodićem zamijenio isključenog Vladimira Balića, Hajdukov trener Robert Jarni je na klupu u 19. minuti povukao Nikolu Kalinića. Najbolji strijelac Hajduka burno je reagirao. Razočaran je bacio kapetansku traku s ruke i krenuo u svlačionicu.
- Želio sam na kraju sezonu otići iz ovakvog Hajduka, a sad vidim da otići moram. Kakva je to taktika, jurimo 3-0, a trener vadi najboljeg strijelca?! Hajduk je meni dao sve, znam da nisam smio baciti traku i zbog toga se ispričavam i navijačima i suigračima i klubu. No u tom trenutku sve mi se skupilo, kao da se cijeli svijet srušio preda mnom, Shvatio sam da na Poljudu više nemam što tražiti - rekao je ogorčeni Kalinić, koji u nedjelju putuje na pripreme reprezentacije.
Naznaka da nešto nije bilo u redu u odnosima Kalinića i Jarnija bilo je i ranije, a Nikola kaže i da mu je trener dan uoči utakmice s Dinamom rekao da neće igrati.
- To je na koncu i pokazao, samo ne znam zbog čega. Zašto me vadi iz igre, a tako sam želio dati gol u derbiju... - pita se Kalinić, koji je ostatak utakmice odgledao na televiziji u klupskoj ambulanti.
Premda je neslavno završila, bila je ovo sjajna sezona za Nikolu Kalinića. U majici Hajduka je u službenim utakmicama zabio 26 golova, a za njega se već neko vrijeme otimaju brojni klubovi. Navodno se nudi i više od 10 milijuna eura odštete Hajduku.
- Da vam budem iskren, ne znam ništa o tim ponudama, ali sam siguran da će se za mene naći novi klub. Žao mi je, ali očito je da ja u Hajduku više nemam što tražiti - završio je 19-godišnji napadač Hajduka, koji to očito neće biti još dugo...

ZAINTERESIRANIH ČITAV NIZ
Ništa nije službeno ni potvrđeno, ali zanimljivo je nabrojiti sve one koji su dovođeni u vezu s Kalinićem. Werder je navodno bio najozbiljnije zagrijan, a govorilo se i o Schalkeu, Panathinaikosu, Genoi... Kada u nogometnoj Europi doznaju da Kalinić želi otići s Poljuda, sigurno će biti još zainteresiranih.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bia bia 15.05.2008.

    Jadan mali Kalinić baš mi ga je žaj, izvadia ga je iz igre, ma kako je to smia napravit trener, baš ga treba bit sram. dabogda nezaigra više niti za imotski ni ti ni rukavina, ni jedan ni drugi ste neradnici, igrači koji neugraju obranu ma ništa još si i prepotentan ka i svi solinjani, moj kaliniću bolje ti je da se ugledas na malog gabrica, i ti si bia takav gleda san te prvi dio sezone trsia si se gura šiba, ukliziva, a onda kad ti je \'slava\' udrila u glavu ondasi svaku utakmicu biloga dresa zavrsava utakmicu, ma moj solinski čobane uvati se rada i pojdi trenirat inace neće bit kruva od tebe ka ni od jednog balunjera u nas

  • torcida_4ever 15.05.2008.

    kalinicu srami se, da imalo volis hajduka drugacije bi se ponasao!!! i jarni je napravio veliku pogresku kad ga je izveo iz igre!!

  • taurus1986 15.05.2008.

    Ma Jarni je legenda a ovaj Kalinić i Rukavina nemaju veze i oni nisu za Hajduka dva zdr...a balavca gadi mi se kad ih vidin! Prodajte ih odma ne tribaju nan takvi mulci napuvani,Jarni legendo ti si legenda Hajduka iz posljednje generacije europskog Hajduka i umisto da se taj mulac ili mulci dive tabi oni te se..u ko trenera!! Ti ostani u Hajduku a ova dva mogu skupa sa cernatom otic u Trbljbljbljubospor i nek idu sta prije pa nek se rukavina dici svojim veeelikim talentom od kojeg nemoze zabit 2 gola u sezoni a kalinić nek ovo napravi u turskoj sta je nepravija Jarniju kastrirat ce ga!! KALINIĆU KO JE J...E MOZEMO I MI BEZ TEBE HAJDUK ŠAMPION HAJDUK ŠAMPION,A BEZ RUKAVINE MOZE SVAKO TJ. POZELJNO JE!!! HAJDUK ŽIVI VJEČNO!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare