To je to što me zanima!

Karabatić: Bit će vam teško s Norveškom, ali igrate odlično

Nikola Karabatić još je jednom vodio Francusku do finala Svjetskog prvenstva, a tamo bi ponovno mogao igrati protiv Hrvatske o kojoj je pričao nakon pobjede protiv Slovenije
Vidi originalni članak

Poštujem svakog igrača, ne bojimo se nikoga, ali sve poštujemo. Gledali smo Sloveniju na ovom Svjetskom prvenstvu, znali smo kako igraju i dobro smo se pripremili za njih. Iako nismo odigrali najbolju utakmicu, nismo Slovencima dopustili da se vrate u utakmicu, a to je bilo bitno, rekao je Nikola Karabatić nakon nove pobjede na Svjetskom prvenstvu.

Osam utakmica, osam pobjeda i Francuska je opet u finalu Svjetskog prvenstva, sedmi put. S Hrvatskom su igrali u Zagrebu 2009. i pobijedili, sad je prava prilika da im vratimo.

Pogledajte video: Nikola Karabatić nakon polufinala

- Hrvatska ima tešku utakmicu protiv Norveške. Gledat ćemo ih, pokušati se spremiti i neka bolji pobijedi - rekao je Karabatić pa nastavio o Hrvatskoj:

- Hrvatska odlično igra, ima dobru momčad. Protiv Španjolske im je bilo teško, no bit će zanimljiva utakmica. Gledat ćemo ih.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • doktor2702 27.01.2017.

    Francuska je i vise nego pobjedljiva Norveška ih je mogla dobiti ali su Francuzi dobili veliki poguranac od sudaca švedi su igrali s njima al pari cijelih 60 min tako da su pobjedljivi mi smo takva nacija koja hvali tuđe a pljuje svoje ali takvi smo kakvi smo .

  • Fighter for Justice 27.01.2017.

    Prvo treba pobjedit Norvesku a zatim mozemo govoriti o francuzima.Norveska- Hrvatska bit ce teska utakmica norvezani su slozna tehnicki jaka i najbolja ekipa na SP.Jedina nasa šansa je sa grubom igrom pokazat im tko je gazda na terenu slicno kako to pokazuje francuska cijeli turnir.

  • roma_a_roma 27.01.2017.

    wow kako dobro priča hrvatski...a što se utakmica tiče, dosadno mi je više gledati Hrvatska-Francuska, ionako se zna ishod. Napetije bi bila borba za broncu sa Slovencima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare