To je to što me zanima!

Karabatić: Nismo ni sumnjali u pobjedu Hrvatske, slijedi klasik

Nismo niti sumnjali u pobjedu Hrvata! Veliki klasik!!!, napisao je na Facebooku Nikola Karabatić odmah po završetku utakmice između Hrvatske i Bjelorusije
Vidi originalni članak

Nikola Karabatić i društvo iz francuske rukometne reprezentacije gledalo je utakmicu Hrvatske i Bjelorusije. Nisu bili u dvorani u Zaragozi, nego pred tv ekranima, a odmah po završetku utakmice Karabatić je napisao na Facebooku:

- Nismo niti sumnjali u pobjedu Hrvata! Veliki klasik!!!

Očekivali su našu pobjedu, ali ovakvu demonstraciju moći u 30 minuta vjerojatno ne. Nadamo se da su nas se bar malo preplašili. 

Utakmica se igra u srijedu u 21.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Irinej 22.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Hasenfefer 22.01.2013.

    Ovak Karabatiću. Danas ćeš se morati potrgati na utakmici. Zašto? Svi Hrvati se danas klade na pobjedu Hrvatske. znači ako Fancuzi izgube tebe će Nikola okriviti da si pustio utakmicu. znači klasična WIN-WIN situacija. Ako Francuzi pobjede to je zato jer igraju najbolji rukomet. Nema veze kaj nas zbog sudačkog kriterija doslovno pretuču (to za mene nije rukomet, već slobodni stil). S druge strane Nikola ako kojim slučajem izgubite ti ćeš biti kriv jer si pustio utakmicu. Uglavnom rukomet je igra u kojoj uvijek pobjeđuju Francuzi. Lp i sretno Nikola Hrvatima ne treba sreća, oni se imaju s čim kurčiti.

  • tatatomi 22.01.2013.

    locirati, identificirati,pobjediti i slaviti zlatnu medalju

Komentiraj...
Vidi sve komentare