To je to što me zanima!

Nikola Karabatić: Šteta što ovo nije bila finalna utakmica Igara

Žao mi je što ova utakmica s Hrvatskom nije bila ona finalna. Mislim da je Hrvatska to zaslužila. Igrali su dečki odličan turnir, ali, eto, rekao je sjajni Nikola Karabatić
Vidi originalni članak

Francuski rukometaši branit će zlato iz Pekinga i četiri godine kasnije u Londonu. U nedjelju im slijedi finalna utakmica protiv Švedske, koju su pobijedili u Londonu, u skupini...

U polufinalnom je ogledu Francuska sa 25-22 pobijedila Hrvatsku. Dominirali su Francuzi, igrali odlično i daleko bolje od Hrvatske, te zasluženo izborili prolaz dalje.

- Žao mi je što ova utakmica s Hrvatskom nije bila ona finalna. Mislim da je Hrvatska to zaslužila. Igrali su dečki odličan turnir, ali, eto. Mi smo izgubili jednu utakmicu u skupini, pa smo došli u ovaj dio ždrijeba gdje je Hrvatska. Morali smo igrati polufinale - rekao je nakon utakmice Nikola Karabatić, te dodao:

- Mislim da se Hrvatska dosta digla zadnjih godina. Igraju jako dobro, no mi smo napravili apsolutno sve što smo trebali u obrani. Sve je funkcioniralo i tu se prelomilo. Ponavljam, žao mi je Hrvatske, bilo bi najpoštenije da smo opet međusobno igrali finale.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • user_28947 12.08.2012.

    A šta da su Francuzi izgubili? Šta bi rekao onda?

  • mvma 11.08.2012.

    Nemoj da ti sada bude žao !!!!!!

  • ping-pong 11.08.2012.

    Htio je reči" Šteta što to nije bila finalna utakmica, pa da vas više boli"! Smrad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare