To je to što me zanima!

Kalinić opet otišao s priprema: 'Do ponedjeljka će biti Milanov'

Moja budućnost? Jasno sam rekao koje su moje želje, no profesionalac sam i imam ugovor koji me veže za Fiorentinu. Neka u klubu odluče što je najbolje za sve, rekao je Kalinić
Vidi originalni članak

Fiorentina i Milan jučer su ponovno pregovarali o Nikoli Kaliniću, transfer će biti riješen uskoro! Vijest je to koju su danas u javnost pustili talijanski mediji. 

Hrvatski napadač ponovno je jučer napustio trening-kamp Fiorentine i otputovao kući u Hrvatsku, a talijanski klub opravdao je to 'privatnim razlozima'. No, prema najavama Talijana, Nikola se više ni neće vraćati na treninge Fiorentine. Kalinić se jučer pojavio u trening-kampu nakon što je dobio par dana slobodno kako bi bio na raspolaganju policiji nakon što su razbojnici provalili u njegov dom. No nije se Kalinić spustio do terena, odmah je produžio na razgovor sa čelnicima kluba i - dobio još nekoliko dana slobodno.

Jasan pokazatelj da se nešto veliko kuha, smatraju Talijani.

- Imao sam ozbiljnih problema, opljačkana mi je kuća, a kako se situacija oko toga sada smirila, mogao sam se vratiti u klub. No, nažalost, moram ponovno napustiti kamp. Do petka bih sve trebao riješiti i staviti se treneru na raspolaganje. Zahvaljujem klubu što mi je dopustio da budem odsutan - rekao je Nikola, a prenosi službena stranica kluba.

No, rekao je Kalinić i pokoju o transferu.

- Moja budućnost? Jasno sam rekao koje su moje želje, no profesionalac sam i imam ugovor koji me veže za Fiorentinu. Neka u klubu odluče što je najbolje za sve.

'Ako stavimo privatne probleme na stranu', pišu Talijani, 'jasno je da se nešto opasno kuha u ovom transferu. Pregovori su već počeli i sigurni smo da ga Pioli, ali ni trening-centar Fiorentine više neće vidjeti'.

A to bi značilo da će se do kraja vikenda sve riješiti i Nikola će postati novi igrač Milana.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Miki992 20.07.2017.

    Ko ga j..., prosječan igrač

  • arbajcloz 20.07.2017.

    Da nece i on u ManU???

  • FASTT 20.07.2017.

    Kale je proslu sezonu rasturio I to je Milan shvatio i zna sta zeli.Fiorentina mu je dala sve ali nitko nemoze rec da Kale nije i dao njoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare