To je to što me zanima!

Nikola Pokrivač pocrvenio je u porazu svog Red Bulla

Aktualni prvak i vodeća momčad austrijskoga nogometnog prvenstva, Red Bull iz Salzburga, poražena je na gostovanju kod Austrije u Beču
Vidi originalni članak

Aktualni prvak i vodeća momčad austrijskoga nogometnog prvenstva, Red Bull iz Salzburga, poražena je na gostovanju kod Austrije u Beču 1-0 u dvoboju 11. kola. Domaći su slavili golom Zlatka Junuzovića u 20.minuti. Antijunak utakmice bio je hrvatski reprezentativac u redovima gostiju Nikola Pokrivač, koji je u 62. minuti isključen iz igre. Dobio je tada drugi žuti karton skrivivši 11-erac zbog prekršaja nad Baumgartlingerom. Gostujući golman Gustafsson skinuo je penal Momou Diabangu. Poraza se prvaci ipak nisu mogli spasiti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sila nebeska 17.10.2009.

    Piše: Prodigy Subota, 17.10.09. 22:40. Evropski prvak Barcelona spreman je Manchester Cityju ustupiti četiri igrača u zamjenu za Brazilca Robinha. Barcelona je engleskom klubu ponudila Thierryja Henryja, Yaya Tourea, Carlesa Puyola i Erica Abidala, javili su španski mediji. City je za Robinha tražio 35 miliona eura obeštećenja, a Englezi vjerovatno neće imati ništa protiv zamjene. Španski mediji navode da je Barcelona već postigla dogovor s Robinhom, koji čeka odobrenje Cityja za odlazak u Kataloniju. Robinho je u Manchester City došao u septembru prošle godine iz Real Madrida za 42,5 miliona eura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare