To je to što me zanima!

Nikola Vlašić je jedini Hrvat u idealnoj momčadi skupina LP!

Nikola Vlašić našao se u najboljoj momčadi skupina Lige prvaka i jedini je izabrani Hrvat. Vezni red dijeli sa Cityjevim Davidom Silvom, a pokraj njih su Leo Messi i Neymar. Niksi je u šest utakmica zabio tri gola
Vidi originalni članak

Luka Modrić, Ivan Rakitić, Dejan Lovren, Ivan Perišić, Andrej Kramarić,... puno je Hrvata igralo u skupinama Lige prvaka, ali svoje mjesto među najboljima zauzeo je samo jedan i to jedan od najmlađih - Nikola Vlašić. I to u prvoj sezoni u kojoj je igrao najelitnije klupsko natjecanje.

Bivši igrač Hajduka se našao u idealnoj momčadi prema izboru stranice koja se bavi statističkim nogometnim analizama, WhoScored.com.

Na golu je Interov Slovenac Samir Handanovič, stoperi su Borussijin Diallo i Hummels iz Bayerna, a na bokovima Ajaxovi Tagliafico i Mazraoui. Leo Messi i Neymar su na krilnim pozicijama, a uz Vlašića sredinu veznog reda drži David Silva iz Manchester Cityja. Napadački dvojac čine Robert Lewandowski iz Bayerna i Romin Edin Džeko.

Internetska stranica Who Scored je prije samo tri dana Vlašića proglasila najboljim igračem dosadašnjeg dijela ruskog prvenstva!

Niksi u Ligi prvaka zabio tri gola, a još dva je namjestio

Vlašić je ove sezone s CSKA dva puta u skupini srušio Real Madrid, ali su Rusi unatoč tome ispali iz natjecanja. U prvoj je utakmici Niksi zabio jedini gol za pobjedu, a u drugoj je asistirao za treći u slavlju 3-0. Ukupno je u Ligi prvaka u šest utakmica zabio tri gola i dva puta je asistirao.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • svratia_nije_vratia 16.12.2018.

    Doktor

  • 16.12.2018.

    Modric u Intera, Vlasic u Reala.

  • aavent 16.12.2018.

    Di su prvi drugi treci i cetvrti igraci na svijetu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare