To je to što me zanima!

"Nikome ne bih poželio ono što je Pep priredio Robbenu"

Imate loptu u svojoj ruci i spremate se izvesti penal, puni samopouzdanja, a onda vaš trener dođe kao nastavnik i kaže vam da loptu predate Mülleru, kaže Effenberg
Vidi originalni članak

Legenda njemačkog nogometa Stefan Effenberg žestoko se obrušio na trenera Bayerna Pepa Guardiolu. Glavni razlog tome je ponašanje španjolskog trenera na utakmici protiv Mainza kada je odlučio kako Arjen Robben mora prepustiti izvođenje penala Thomasu Mülleru

Naime, pri rezultatu 3-1 za Bayern, Robben je krenuo izvesti kazneni udarac, ali je Guardiola s klupe reagirao i rekao kako Müller mora pucati.

- To se ne radi pred 80.000 gledatelja. Imate loptu u svojoj ruci i spremate se izvesti penal, puni samopouzdanja, a onda vaš trener dođe kao nastavnik i kaže vam da loptu predate Mülleru. To je jako ružan osjećaj koji ne bi poželio nikome. Morat će Pep objasniti svoje postupke - rekao je Effenberg.

Effenberg nije trebao dugo čekati na odgovor Pepa.

- Podržavam svakog igrača, ali Thomas je u ovoj situaciji bio pravi. Ja sam trener i ja odlučujem tko će pucati, a u tom trenutku želio sam Müllera.

Inače, Müller je zabio penal i postavio konačnih 4-1 za Bayern.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • shamec 24.10.2013.

    Otkud Robenu pravo da uopće uzima loptu i sprema se pucati penal prije nego što je trener rekao tko će pucati???U tom slučaju je Pep potpuno u pravu jer si i inače taj Robennedam nikome loptu previše dopušta...

  • jele112 21.10.2013.

    Ne kužim zašto se nisu rsnije dogovorili ko je prvi kod izvođenja jedanaesteraca? Onda ne bi bilo ove dileme, premda sam uvjerena da bi ga i Robben zakucao!

  • biberrr 21.10.2013.

    Pep je u pravu,on i je ucitelj i zapovjednik igracima. Bayern igra jos ljepse i bolje nego lani i Pep radi odlican posao,veliki trener.

Komentiraj...
Vidi sve komentare