To je to što me zanima!

Nikša Prkačin: Možda se oprostim već nakon EP-a

Centar Cibone i reprezentacije najavio je realnu mogućnost da se oprosti od košarke već u rujnu. Ali kaže i kako će ipak sve ovisiti o ponudama...
Vidi originalni članak

Bio je jedan od najboljih u reprezentativnim akcijama prošloga ljeta, ove sezone u Ciboni je čovjek oko kojeg se vrti puno toga. Na leđima su 33 godine, nije previše u današnjem vrhunskom sportu. Ali taj i takav vrhunski sport donosi i probleme sa zdravljem.
- Nekidan su me na treningu zablokirala leđa i liječnici su mi morali davati injekcije. I nije prvi put ove sezone, već sam igrao pod blokadama - požalio se Nikša Prkačin u razgovoru za Sportske novosti. Baš zbog zdravlja Prka već sada razmišlja i o završetku karijere.
- Ma zapravo ne znam što da mislim. Želim izgurati ovu sezonu do kraja, nakon toga se priključiti reprezentaciji, pa onda vidjeti što dalje. Sve ovisi o tome kako ću se fizički osjećati nakon Europskog prvenstva u Poljskoj - kaže Prkačin.
On je jedan od onih koji su uvijek bili na raspolaganju reprezentaciji, kapetan i vođa. Sve glasnije se priča o medalji, velikom povratku Hrvatske na košarkašku kartu Europe.
- Nevažno je hoćemo li osvojiti medalju ili ne, sve ovisi o tome kako ću se osjećati - ponovio je Nikša.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • prudje 09.03.2009.

    Prka svaka ti čast, kao i ostalim Dalmošima koji igraju u Ciboni. Vi ste dokaz da Zagrepčani prepoznaju prave , karakterne igrače koji se bore za svoj klub. Pustite vi boyse kaj laprdaju, pravi Dinamovci su uvijek prihvaćali ljude koji su davali sve od sebe kad igraju za neki Zagrebački klub!

  • cibosi 07.03.2009.

    svaka cast!!!samo naprijed,lagano,srcem do medalje!!!

  • JAX 07.03.2009.

    prka je najbolji kapetan reprezentracije nakon zlatne momcadi iz 90-ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare