To je to što me zanima!

Nikša Prkačin nakon utakmice nokautirao Sinišu Kelečevića!

Bivši košarkaš Kelečević je pružio ruku kako bi mu čestitao na pobjedi, a Prkačin ga je iz čista mira udario u glavu. Kelečević je 10 minuta ležao do dolaska 'hitne'
Vidi originalni članak

Nakon velike pobjede nad Cedevitom, sportski direktor Cibone Nikša Prkačin ispred Male dvorane Doma sportova nokautirao je bivšeg košarkaša Sinišu Kelečevića!

On mu je, svjedoci kažu, pružio ruku kako bi mu čestitao na pobjedi, a Prkačin ga je iz čista mira udario šakom u glavu. Kelečević je 10-ak minuta ležao na podu do dolaska hitne pomoći. 

Navodno je riječ o starim nesuglasicama. Kelečević je danas menadžer jednog od igrača kojem Cibona još duguje novac, a Prkačina je razbjesnilo što ga je ovaj provocirao na nekoj prijašnjoj utakmici.

Prkačin je inače za vrijeme utakmice bio odlično raspoložen, uživao je u atmosferi koju su stvorili Cibonini navijači i snimao ju mobitelom. No, nakon incidenta ispred dvorane nije se javljao na mobitel.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • SnjezanaPetricevic 30.05.2012.

    iz cista mira??? 0:37 utakmica Zadar-Cibona gosp Sinisa Kelecevic u sivoj majici! Takvo ponasanje ne zasluzuje nista manje od samarcine! Bravo Prka legendo!!! http://www.youtube.com/watch?v=k5GL_suHLp0&feature=youtube_gdata_player

  • brezanova 30.05.2012.

    Taj bi morao ići u boksače, tj. nabijati onu vreću, da bi izpuhao svoju negativnu energiju. Nasilnik! Sram ga bilo jer je on napao, bez obzira na razlog. Potencijalni batinjaš!

  • Ludomore 30.05.2012.

    ne vjerujem da je iz čistog mira,informirajte se prije nego što počnete pisati članak i ostavite nikšu na miru !

Komentiraj...
Vidi sve komentare