To je to što me zanima!

Niku 'punili' lijekovima, Ivica Kostelić ipak bolje

Nika Fleiss je još u četvtrak navečer primala lijekove, dok je s Ivicom Kostelićem situacija ipak puno bolja. Njegova prehlada je pod kontrolom
Vidi originalni članak

Nika se još samo mora poroditi na stazi da bi ispucala sve zgode koje su joj se dogodile u karijeri, našalio se nedavno Vincencij Jovan, trener naše slalomašice Nike Fleiss, alaudirajući na njene aktualne zdravstvene tegobe.
Osim Nike, zadnjih dana dosta je naših skijaša "vadilo“ liječnički karton. Ivica i Nika su se žalili na povišenue temperature, Ana je zaliječila virozu.
- S Ivicom je situacija sjajna. Njegovi problemi su se pretvorili u prehladu koja je u potpunosti pod kontrolom - rekla je liječnica reprezentacije Nataša Desnica koja je u prepoznatljivom kockastom skafanderu pripremala doping kontrolu na Tomislavcu.
Kad je riječ u Niki, Desnica nije toliko zadovoljna.
- Nevjerojatno kakav je imala peh. Do prije tjedan dana je sve bilo u redu i najednom mi se požalila na temperaturu. Još u četvrtak navečer smo ju "punili“ lijekovima, preipremali za slalom. Ana je, da kucnem u drvo, ovoga puta puno bolje - zaključila je Desnica ispred Tomislavca na Sljemenu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare