To je to što me zanima!

Nimalo kraljevski doček nakon utakmice: "Vi kuč*** sinovi!"

Bijesni navijači Reala okupili su se pred Bernabeuom te uvredama 'častili' igrače nakon poraza od Schalkea. Najgore je prošao Khedira kojem su poručili da umre
Vidi originalni članak

Realovi navijači dočekali su svoje ljubimce ispred Santiago Bernabeua. Tijekom utakmice "počastili" su igrače žestokim zvižducima, Luka Modrić jedan je od rijetkih kojem nisu zviždali. Nakon susreta navijači su se okupili i čekali igrače.

Posebno su bili "nabrijani" na Samija Khediru kojem su poručili:

- Umri! Gubi se u Schalke.

Bolje nisu prošli ni ostali igrači Reala kojima su bijesni navijači dovikivali: "Kuč*** sine" i "Sramota". Čini se da su prepoznali borbenost Pepea i Marcela pa jedino njih nisu "častili". Real je bio pred sramotom i ispadanjem iz osmine finala Lige prvaka nakon što mu je Schalke utrpao četiri komada usred Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • chelsea11 11.03.2015.

    "Pravi navijači"

  • strmi007 11.03.2015.

    dobro je što Khedira odlazi na ljeto

  • kurumbu 11.03.2015.

    Da nema navijaca nebi nitko ni cuo za za Penalda i za ostatak preplacenih,nageliranih,primadona koje su svojim jucerasnjim pristup pokazali kako se brane boje svog kluba.To navijaci zamjeraju i oni su ti koji daju popularnost ovom sportu ili bilo kojem drugom.To se ne odnosi samo na Real nego za bilo koji drugi klub,pa tako prije par godina nisu Ronaldinha napadali zato sta je igrao lose ,nego pristup klubu,zalaganje,nonsalancija,to sta je on cugo i bario po cijele dane to je njegov problem ali ti kao profesionalni sportas moras svoj posao obaviti na najbolji moguci nacin ,to je 90 min u jednom danu odradi ga kako spada ostatak dana radi sta hoces.

Komentiraj...
Vidi sve komentare