To je to što me zanima!

'Bez želje i bez srca ne možemo očekivati ništa više. Lokomotiva je igrala kako smo mi trebali'

Trener Hajduka kazao je da nije došao u Split na praznike niti da bi pripremao momčad za sljedeću sezonu, želi iz ove momčad izvući maksimum odmah.
Vidi originalni članak

Dugo nakon susreta iščekivala se izjava trenera Hajduka Paola Tramezzanija. Talijanski stručnjak sigurno se nije nadao da će mu start na klupi Hajduka biti ovako težak i stresan, no da je situacija imalo bolja, teško da bi on došao na red da kao četvrti trener ove sezone vodi momčad.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon susreta trener Hajduka kazao je:

- Lokomotiva je večeras zaslužila pobjedu, čestitam im, dali su nam dobru lekciju. Igrali su jako dobro, pokazali su i igru i karakter, igrali su onako kako sam ja htio da moja momčad igra. Nisam došao ovdje da bih pripremao momčad za iduću sezonu, želim da momčad igra sada. Ovo je moja odgovornost i nešto ću morati mijenjati.

- Nisam tu došao na praznike, ponavljam, nisam došao pripremati iduću sezonu, želim da igramo drugačiji nogomet, s drugačijim karakterom. I sigurno ne mogu biti sretan večeras.

Lovre Kalinić bio je također vrlo pogođen porazom, ali nije znao otkriti razloge lošeg izdanja svojih suigrača.

- Nakon ovakve utakmice nemaš što puno reći, jedna naša loša predstava, ni blizu ni tragu onoj utakmici u Zagrebu. Zbog čega – ne znam. Sigurno da se svi moramo preispitati, naše karaktere. Bez srca, bez želje ne možeš ni očekivati ništa više. A ja želim da u svakoj sljedećoj svaki igrač bude maksimalno angažiran i u službi momčadi.

Kod gola je bio nemoćan.

- Lopta se odbila od bloka, ali to nije važno. Imali smo još 85 minuta, i penal... Sveukupno gledajući, mi moramo poraditi na timskom karakteru i to je najbitnije.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • dabar001 31.01.2021.

    Netko je ovog talijana fest zaj......

  • frane555 31.01.2021.

    Di ste našli tog parmezana

  • 31.01.2021.

    Odlican trener jos bolji igraci hajduga, zelim im da samo nastave tim tempom i da konacno zaigraju u drugoj HNL

Komentiraj...
Vidi sve komentare