To je to što me zanima!

'Nisam razmišljao o prekidu karijere, uzor su mi Kostelići'

Filip Lončarić pauzirao je četiri i pol mjeseca nakon ozljede križnih ligamenata. Prošao je tri operacije, ali sada je dobro. Još uvijek ima želju iskazati svoj talent
Vidi originalni članak

Napokon sam počeo raditi s loptom, mjesecima sam samo trčkarao, rekao je Filip Lončarić, Dinamov golman.

Fićo je prije četiri i pol mjeseca na Poljudu ozlijedio križne ligamente koljena, nakon toga bio je na trećoj operaciji.

- Nikad nisam pomislio otići iz nogometa. Nisam imao sreće sa zdravljem, ali vraćali su se i Janica i Ivica Kostelić, koji su imali mnogo zdravstvenih problema. Oni su mi uzor. 

Ivanu Kelavi sigurno je mjesto prvoga golmana, ali Lončarić se nada kako će braniti u nekoj utakmici pri kraju sezone.

- Veliki smo prijatelji, ali borba je borba.

- O meni su govorili kao o najvećem talentu među golmanima i želim svima opet pokazati koliko vrijedim - kaže Fićo i dodaje:

- Raščistio sam s mušicama u glavi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • xyzxyz 24.02.2011.

    Kelava je pokazao da je super golman, ne sjećam se kad je zadnji put kiksao, a svi se sjećamo maestralnih obrana protiv Villareala. Dok je tako, nema ga potrebe mijenjati. Koliko puta je netko zbog ozljede izgubio mjesto u momčadi. Kelava se izborio za sebe, a Lončarić nek trenira i čeka priliku. Svaki jaki klub treba imati dva dobra golmana.

  • Ronaldinho 10 24.02.2011.

    Filip Loncaric je sto puta bolji golman od Kelave steta za njega kad je sa 18 godina stao na Dinamov gol ja sam mislio taj ce mali braniti u velikom europskom klubu ali ne oni iduce sezonu dovedu starog Kocha i Loncarica na klupu pa dosli neki problemi sa zdravljem pa u privatnom zivotu pa su usljedile tribine pa pogledajte kako je samo branio dok se nije ozljedio po meni FILIP LONCARIC zasluzuje biti BROJ 1 U DINAMU , a Kelava klupa ili posudba

  • SvemoguciTukarak 24.02.2011.

    I Silvio Maric je bio cuger teski,pa je ipak bio najsrcaniji na terenu,u svakoj utakmici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare