To je to što me zanima!

"Nisam smio doma izgubiti, a djeca su mi bila velik motiv"

Ušao sam starijem sinu u sobu i vidio kako plače. Rekao je da su ga djeca u školi zadirkivali da mu je tata dobio batina i ova pobjeda je za moju djecu, rekao je Mirko
Vidi originalni članak

Zadovoljan sam nastupom, još nisam pogledao borbu i dojmovi mi se nisu slegli. Vjerujte, bilo bi mi lakše da sam se borio u Japanu i Americi. Borbu pred svojim navijačima nisam smio izgubiti. Dominirao sam sve tri runde, a s ovakvim borcem to nije jednostavno, rekao je Mirko Filipović na press konferenciji još vruć nakon borbe s Rayom Sefom:

- Iako smo obojica najavljivali nokaut, nismo uspjeli. Sefo je poznat kao borac koji može primiti mnogo udaraca. Pa samo jednom su ga u karijeri nokautirali.

Mirko je najavio nove borbe iako je event imena 'Final Fight' sugerirao drugačije.

- Ovo vjerojatno nije moja posljednja borba. Želio bih sudjelovati na K-1 Grand Prixu ove godine, ako se održi.

Imao je poseban motiv za ovu borbu.

- Velik motiv bila su mi moja djeca. Ušao sam starijem sinu u sobu i vidio ga kako plače. Rekao mi je da su ga djeca u školi zadirkivali da mu je tata dobio batina i ova pobjeda je za moju djecu. Kad bih se ponovno rodio, vjerojatno bih trenirao nogomet, a ne se bavio borilačkim sportovima. Ali, imam taj Prideov Grand Prix. Jednog dana stat ću s njima pred taj trofej i reći: "Tog dana vaš je tata bio najbolji na svijetu". I da, večeras ću konačno nakon borbe spavati doma, u svom krevetu.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • sspavlovic734 12.03.2012.

    svaka čast Mirko,a i sin je sigurno ponosan na oca :))

  • veselasigurno 12.03.2012.

    Bravo,nije sramota pasti, nego je sramota ne ustati poslije pada !!!!Svaka čast...

  • nisdeZG 11.03.2012.

    legenda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare