To je to što me zanima!

'Nisam zadovoljan bodom zbog tako naivno primljenih golova'

Sigurno da smo nezadovoljni sa samo jednim osvojenim bodom. Mislim da smo ušli jako dobro u utakmicu, pola sata izdominirali protivnika i onda iz njihovog prvog prelaska centra primili gol rekao je trener Rijeke
Vidi originalni članak

Hrvatski dragovoljac i Rijeka remizirali su 2-2 u prvenstvenoj utakmice 9. kola Prve HNL koja se igrala u Kranjčevićevoj. 

POGLEDAJTE VIDEO:  Čerin i Tomić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Favorizirani Riječani pritisnuli su od prve sekunde te na polovici prvog poluvremena imali čak 80 posto vremena loptu u svom posjedu, ali Dragovoljac je bio taj koji je poveo.

Trener Rijeke Goran Tomić svjestan je pogrešaka zbog kojih ih je Dragovoljac načeo već u prvom dijelu susreta. 

- Sigurno da smo nezadovoljni sa samo jednim osvojenim bodom. Mislim da smo ušli jako dobro u utakmicu, 25 minuta-pola sata izdominirali protivnika i onda iz njihovog prvog prelaska centra primili gol. Naivno. Drugi gol da ne spominjem. Jedanaesterac za Dragovoljac iz čiste naše lopte - rekao je pa dodao:

- Danas smo u zadnjoj liniji stvarno radili gluposti. I naravno da je i igračima bilo teško na poluvremenu. Ali pokazali su karakter, vratili se u utakmicu, zabili dva odlična pogotka. Imali smo dovoljno vremena za zabiti i treći, za pobjedu... Nismo uspjeli. Šteta, mislim da smo danas trebali pobijediti.

- Nisam zadovoljan bodom nego razočaran jer smo izgubili dva boda. Jer takve gluposti i tako naivno primljeni golovi... To se na ovom nivou ne smije događati. Zabili smo dva gola u gostima, a nismo pobijedili. S te strane sigurno moramo biti bolji - zaključio je. 

Rijeka se trenutačno nalazi na prvom mjestu ljestvice s osvojenih 17 bodova, a iduću utakmicu igra 29. rujna protiv Gorice. 

POGLEDAJTE VIDEO: POLIGRAF S URSOM

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • ZG~SJEVER 18.09.2021.

    Mrzim hahahjduk

  • noelsz 18.09.2021.

    Rijeka pokradena za treći gol, ispred Drmića stajao je igrač Dragovoljca, tko ne vjeruje može glasno i jasno pogledati isječak utakmice na Youtubu, poslao bi link ali će ga ovi iz 24sata izbrisati

  • 18.09.2021.

    Glavni sponzor lige je kladionica..pa toga nema niti u Bruneiu. Nogomet je postao krama da ne može bit veća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare