To je to što me zanima!

Nishikori je dao Marinu Čiliću tek četiri gema, poraz Nadala

Čilić je loše otvorio meč i odmah na početku je izgubio servis pa je Japanac lako poveo 2:0. U prvom setu Marin je još dva puta gubio servis te je izgubio sa 1:6...
Vidi originalni članak

Marin Čilić zaustavljen u četvrtfinalu ATP turnira u Barceloni. Nakon sat i 12 minuta igre bolji od najboljeg hrvatskog reketa sa 6:1, 6:3 bio je Japanac Kei Nishikori.

Čilić je loše otvorio meč i odmah na početku je izgubio servis pa je Japanac lako poveo 2:0. U prvom setu Marin je još dva puta gubio servis te je izgubio sa 1:6.

Drugi set Marin je dobro počeo oduzevši servis Nishikoriju, međutim nakon toga je Japanac dobio tri uzastopna gema i poveo 3:1. Do kraja meča prilika za break više nije bilo te je Nishikori izborio plasman u polufinale.

Nadal prvi put izgubio u Barceloni nakon 11 godina

Dominacija Rafaela Nadala na ATP turniru u Barceloni stala je nakon osam osvojenih naslova nakon što je iznenađenje priredio Nicolas Almagro svladavši ga u četvrtfinalu 2-6, 7-6 (5), 6-4.

Prvi tenisač svijeta posljednji put je na ovom turniru izgubio 2003. godine.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • MALO-MORGEN_1 26.04.2014.

    ja neznam sta vise da pisem a da me ne blokiraju

  • rea-san 26.04.2014.

    Kad sam vidjela ždrijeb, rekla sam da, ako sad Čilić ne dođe do finala, onda bolje da se ostavi tenisa jer očito nije za njega pa, prema tome.....

  • Fedal_1 26.04.2014.

    Vamos Rafa nema veze,mozes i ti imati losiju sezonu!!! Neka i ostali okuse sta znaci uzeti titulu na zemlji xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare