To je to što me zanima!

Nishikori: "Moj najlošiji meč, ali Čilić je odigrao fantastično"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bio sam malo nervozan, a on je odlično servirao, bio je brz, agresivan i na bekendu i na forhendu. Teško je steći samopouzdanje kada protivnik tako igra, kaže Kei
Vidi originalni članak

Naravno da sam razočaran, ali ipak su ovo bila odlična dva tjedna, počeo je Japanac Kei Nishikori svoju konferenciju za novinare nakon što je  u svom prvom Grand Slam finalu izgubio od Marina Čilića sa 3-6, 3-6, 3-6 za sat i 54 minute igre.

- Bio sam malo nervozan i odigrao sam jedan od najlošijih mečeva. No, Čilić je odigrao fantastično, odlično je servirao, bio je brz, agresivan i na bekendu i na forhendu. Teško je steći samopouzdanje kada protivnik tako igra - rekao je Nishikori.

Ipak, dodaje da ga je možda i umor sustigao.

- Odigrao sam pet setova protiv Raonića i Wawrinke, a onda u polufinalu težak meč po velikoj vrućini protiv Đokovića. Ipak, naučio sam dosta u ova dva tjedna - rekao je Nishikori.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • no_name_7 10.09.2014.

    Hercegovac, Bosanac, Hrvat, Srbin, Slovenac.... da ne nabrajamima zajedniciki nazivnik, COVJEK ! Ova banda sto si ju nabrojao to nisu ljudi, to su politicari, najveca đubrad danasnjeg svijeta....

  • petar94 10.09.2014.

    tako je subidubidu!!!....nije bitno je li Hercegovac ili Zagorac kad su i jedni i drugi Hrvati

  • fzd 09.09.2014.

    ipak, ja sam iznenađen kako dobro igra ovaj nishikori. jucer imam osjecaj koda se usrao, ali jako jako dobro igra

Komentiraj...
Vidi sve komentare