To je to što me zanima!

Nezaustavljiv je: Šarić ponovno postao najbolji rookie mjeseca!

U 17 odigranih utakmica u mjesecu ožujku imao je impresivne brojke za novaka u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. U prosjeku je ostvarivao 18.4 poena, sedam skokova i 3.4 asistencije po utakmici
Vidi originalni članak

Dominacija našeg Darija Šarića u NBA ligi raste iz dana u dan. Najbolji igrač Philadelphije i drugi je mjesec zaredom proglašen najboljim rookiejem Istočne konferencije. To mu je bio lijep poklon za 23. rođendan koji je u subotu.

VIDEO

U 17 odigranih utakmica u mjesecu ožujku imao je impresivne brojke za novaka u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. U prosjeku je ostvarivao 18.4 poena, sedam skokova i 3.4 asistencije po utakmici.

Dvocifren broj koševa ubacivao je 15 puta, a na sedam ih je zabio više od 20! Recimo, od ostalih rookieja niti jedan nije imao više od tri utakmice s barem 20 koševa.

U usporedbi s rookiejem Zapada Buddyjem Hieldom iz Sacramento Kingsa, Dario je uvjerljiv - Hield je zabijao 14.1 koševa, uz 4.1 skok po susretu.

Bio je to najbolji mjesec karijere našeg krilnog centra u kojoj je Dario odgirao i utakmicu karijere protiv Chicago Bullsa gdje je postigao 32 poena.
 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nikluk20 04.04.2017.

    zaslužio je.....

  • zvona1111 04.04.2017.

    Šaric je odlican ali povratnom Embida i jos nekih ozljeđenih igraca potrosnja lopti ce osjetno pasti s tim i statistika koja je sada brutalna jos kad se uzme u obzir da se radi o debitantu !

  • 04.04.2017.

    zaslužio je

Komentiraj...
Vidi sve komentare