To je to što me zanima!

Ništa bez Dudua: Igra se mora prilagoditi drugom strijelcu...

U 42 utakmice Eduardo je zabio 22 gola, ali samo je devet utakmica odigrao svih 90 min. Kad se vratio s krila u napad zabio je Dudu dva gola Izraelu i jedan Latviji
Vidi originalni članak

Ćiro Blažević imao je Davora Šukera, Otto Barić i Zlatko Kranjčar imali su Dadu Pršu, a Bilić ima Eduarda. Dudu ga je izvukao u prvome mandatu, zabijao je Engleskoj, “sam” je pobijedio Izrael zabivši mu tri gola...

Hrvatski napadač odigrao je 42 utakmice za reprezentaciju i zabio 22 gola, ali samo u devet utakmica igrao je svih 90 minuta.

Godinu dana zbog ozljede nije igrao, no vratio se u formu, ali teško se vraća u momčad. Bilić ga prečesto vadi, ne daje mu priliku odigrati cijelu utakmicu, što očito djeluje na Dudua. U nekim utakmicama nije igrao ni na svojoj prirodnoj poziciji, u samom vrhu napada. Tako je bilo u Grčkoj, gdje je izbornik Eduardu pretpostavio Jelavića.

Bivši Dinamov napadač igrao je na krilu, a to ipak nije njegova prirodna pozicija. U Rijeci je protiv Latvije igrao gdje mu je i mjesto i Biliću vratio golom, dva je zabio Izraelu... Ako se igra valja prilagođavati nekom, onda je drugi strijelac reprezentacije taj.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • gremljin 14.10.2011.

    toplo preporučam sastav protiv turske: KELAVA...VIDA,ŠIMUNIĆ...ČORLUKA(ak se oporavi i fizički i psihički),SRNA...MODRIĆ,SAMMIR,KRANJČAR(ak se oporavi)RAKITIĆ...EDUARDO,PETRIĆ....umjesto ozlijeđenog Kranjčara ubaciti malog KOVAČIĆA, umjesto Čorluke J.LEKO jer čovjek koji zaustavi CR-7 definitivno može i mora biti pomoć. KLASNIĆ kad se umori netko od napadača. U TURSKOJ je MEČ-LOPTA jer ako tamo ne zabijemo gol i ne izvučemo barem remi , ALI JEBEŠ REMI T-R-E-B-A ići na POBJEDU , u zagrebu će opet biti "psihijatrija povijesnih utakmica" i u tim utakmicama NEMA ŽIVOTA za nas i doma se nećemo uspjeti izvući.

  • IP95 14.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gremljin 14.10.2011.

    dovoljno je reći EDUARDO da SILVA : brazilski geni , potvrđeni nedvojbeno višestrukim golovima kakve neki naši "napadači" nemreju utrpati niti igrajući playstation. samo ga VRHUNSKI MAJSTORI mogu osporavati i stavljati NA KRILO???!!! ili u VEZNI RED???!!! ali kod nas se može sve samo da se otvori mjesto mnogim antitalentima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare