To je to što me zanima!

'Ništa mi nije problem, igrat ću i na lijevom boku ako zatreba'

Atmosfera u momčadi je sjajna, protiv Brazila ćemo se pokazati u najboljem svjetlu, rekao je Vrsaljko koji se nameće kao logična zamjena za ozlijeđenog Pranjića...
Vidi originalni članak

Šime Vrsaljko nameće se kao logična zamjena za ozlijeđenog Danijela Pranjića, a iako u karijeru nije previše igrao na toj poziciji, uvjeren je da može odgovoriti na svaki izazov.

- Nije mi ništa problem za reprezentaciju. Mogu igrati i na lijevom i na desnom boku, iako se na lijevom ne osjećam jednako kao i na desnom, naravno - rekao je Šime Vrsaljko za HRT.   

Podijelio je i svoja razmišljanja o očekivanjima na Svjetskom prvenstvu u Brazilu i igri za hrvatsku reprezentaciju.

- Sigurno da je velika čast biti u reprezentaciji i doći na ovako veliko natjecanje. Iskustvo igranja u Italiji svakako mi je pomoglo da se nametnem i budem bolji no što sam bio - tvrdi naš reprezentativac.

Atmosfera u momčadi mu se čini odlična i uvjeren je da se unatoč nedostacima na koje upozoravaju kritičari možemo nametnuti protiv Brazila.

- Atmosfera je sjajna, a što se tiče nedostataka, mislim da je izbornik Niko Kovač vidio sve što je trebao vidjeti i da će postaviti igru na način da ćemo se protiv Brazila pokazati u najboljem svjetlu - uvjeren je Vrsaljko.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Mustafa Aga 09.06.2014.

    Idemo momci sa dva gola protiv Brazila...

  • King_David 08.06.2014.

    Mene se osobno dojmio na lijevom bocnom...trebao bi od prve minute protiv Brazila zaigrati...zanima me jos kako ce rijesiti dupliranje na suprotnoj strani po kojoj igra Neymar...imam osjecaj da to Srna nece cijelu utakmicu moci sam rijesavati...

  • hattrick 08.06.2014.

    Po meni bi tribali ovako igrat protiv Brazila u obrani Srna,Scifo,Lovren,Corluka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare