To je to što me zanima!

Ništa od 'Bitke za Britaniju': Fury našao novog protivnika

Tyson je odlučio postaviti rok do ponedjeljka, 26. rujna u 17 sati za Joshuu da potpiše ugovor za borbu s njim, a Joshua je odgovorio  da ugovore trenutačno pregledavaju njegovi odvjetnici
Vidi originalni članak

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji verzije WBC Britanac Tyson Fury odustao je od borbe s Anthonyjem Joshuom, rekavši da njegov sunarodnjak nije potpisao ugovor prije isteka roka u ponedjeljak.

"Službeno je, Dan D je došao i prošao", rekao je Fury na Instagramu. "Nikakav ugovor nije potpisan, pa je gotovo za Joshuu", napisao je Fury.

Fury i Joshua javno su dogovorili datum 3. prosinca za svebritansku borbu u teškoj kategoriji koja se godinama pripremala.
Međutim, još uvijek nema jamstava da će se nastaviti unatoč ugovorima koji su izdani i poslani u Joshuin kamp prošlog petka.

SAD ŽELE JOSHUU Zhangov menadžer: Moj boksač otišao je nakon meča u hotel, a Hrgović je morao u bolnicu...

Tyson je odlučio postaviti rok do ponedjeljka, 26. rujna u 17 sati za Joshuu da potpiše ugovor za borbu s njim, a Joshua je odgovorio  da ugovore trenutačno pregledavaju njegovi odvjetnici.

Njegov promotor Eddie Hearn, u međuvremenu, inzistira na tome da nema šanse da se dogovor može finalizirati prije roka koji je odredio Fury u ponedjeljak.

HRGOVIĆ ZAVRŠIO ODMOR Imat ću još par borbi do meča za titulu, ali sad svi žele u ring sa mnom. I napokon mogu zaraditi

Fury je već izabrao i zamjenu, te će 3. prosinca boriti s bivšim WBA prvakom u teškoj kategoriji Mahmoudom Charrom, nakon što ga je 37-godišnji Nijemac izazvao na borbu na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 03.10.2022.

    Kad te el analni nabije neće te bit nigdje

  • kp 27.09.2022.

    Koja je to mafija naj nepošteniji sport šta se tu neko neumješa ako smije.Čisti nered tu se bori ko više para ima i ko ima večeg mafijaškog maneđera.Naš Hrga će se boriti ko zna skim prešao 30 god.odigrao 10 mečeva pobjedio i moš u mirovinu.Mal si treba doči do ovih kriminalaca.Ako nisi zaradio ni nečeš ovu mafijašku organizaciju trebaš ostaviti to nema veze sa ikakvim rangovima ili redom borbi.To su borbe za pranje love itd.kriminala.

  • japanokinezjapano 27.09.2022.

    Kada imaš pojas ti sam biraš, a kada ga nemaš ubadaju te u shupak ko stigne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare