To je to što me zanima!

Ništa od Guardiole u Bayernu: 'Trenutačno je to nemoguće...'

Pep Guardiola vraća se u Bayern, pisali su svjetski mediji nakon što je Niko Kovač napustio trenersku poziciju u njemačkom gigantu, a sve pod premisom da je Španjolac nesretan u Cityju, ali čini se da nije tako...
Vidi originalni članak

'Vratit ću se u Njemačku. Možda čak opet kao trener', rekao je nedavne 2016. Pep Guardiola pri odlasku iz Bayerna, a Bavarci su se nakon odlaska Nike Kovača sjetili upravo te rečenice i ponadali se da će se proslavljeni trener vratiti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, njegov je agent sve demantirao. Kako je prošli tjedan Bild pisao da će se Guardiola vratiti, tako je to ovaj tjedan demantirao navodima Pepova agenta Josepa Marije Orotbige

- Pep je zadovoljan i sretan u Manchesteru. Ugovor miuističe na ljeto 2021., a trenutačno nisam nikoga u Njemačkoj kontaktirao vezano za možebitni dolazak Guardiole u Bundesligu - rekao je Orotbig za Bild. 

- Pep ima dobra sjećanja na München i još uvijek ima tamo prijatelje, no nikada nije pokazao konkretnu želju za povratkom na trenersku poziciju u tamošnjem nogometu - pojasnio je.

- Ionako je nemoguće o tome razmišljati ovoga trenutka, kao što je bilo prošlog ljeta za Juventus. Guardiola uvijek ispunjava svoje ugovore i demantiram sve tračeve o dolasku u Bundesligu - jasno je rekao Josep Maria Orotbig.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MK7R300ps 20.11.2019.

    Prevarant ćelavi, pare i pare utuklo, dobar se nogomet igra alii aliiii za toliko love i od takvih ekipa se očekuje još i više, i Jose je prevarant isti su obadvojica samo ovome još dobro ide , Jose spao na Tottenham , kaže odbio ih 2007 radi navijača Chelsea 😅😂😂 odbio jer je tada bio na vrhuncu i pucao na najjače Inter Milan pa Real Madrid.

  • 20.11.2019.

    Nije ništa više napravio nego Kovač u Bayernu

  • sena2 19.11.2019.

    Neka strucnjak ostane u Citiju sto duze i neka zaobidje München, nije on za Bayern

Komentiraj...
Vidi sve komentare