To je to što me zanima!

Ništa od Halilhodžića: Senol Gunes opet trener Bešiktaša

Senol Günes preuzima momčad na petom mjestu poretka turske Süper Lige nakon 11 kola, a ta pozicija je neuspjeh za klub poput Bešiktaša. Ugovor je potpisao do kraja sezone 23/24
Vidi originalni članak

Bivši turski izbornik Senol Günes, arhitekt trećeg mjesta Turske na Svjetskom prvenstvu 2002., imenovan je u petak trenerom Bešiktaša umjesto Francuza Valériena Ismaëla, objavio je popularni istanbulski klub.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska - Austrija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Dobrodošao ponovno kući, Senol Günes", objavio je Bešiktaša na Twitteru.

Ovaj 70-godišnji trener već je osvojio dva prvenstva s istanbulskom momčadi tijekom prvog mandata (od 2015. do 2019.), a njegov novi ugovor vrijedi do kraja sezone 23/24.

Senol Günes preuzima momčad na petom mjestu poretka turske Süper Lige nakon 11 kola, a ta pozicija je neuspjeh za klub poput Bešiktaša.

Crni orlovi dobili su samo jednu od posljednjih šest utakmica, au ponedjeljak su doživjeli ponižavajući poraz (2-1) na terenu od skromnog Hatayspora.

Bešiktaš je u srijedu objavio sporazumni raskid ugovora s Francuzom Valérienom Ismaëlom, samo sedam mjeseci nakon preuzimanja dužnosti.

Kao jedna od opcija za novog trenera spominjao se i bh. trener Vahid Halilhodžić, koji je slobodan od kolovoza i raskida suradnje s marokanskom nogometnom reprezentacijom, ali to se nije realiziralo.

EKSKLUZIVNO ZA 24SATA Vaha: Nikad nisam samo kimao glavom pa sada plaćam cijenu. Možda je ovo kraj moje karijere DOMAĆI STRUČNJAK Nakon Vahida - Walid: Maroko pronašao novog izbornika

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare