To je to što me zanima!

Ništa od hrvatskog polufinala: Ivan Dodig ispao, Čilić prošao

Marin Čilić plasirao se u polufinale ATP turnira u londonskom Queensu i to nakon predaje Lu-a. Igrat će protiv Amerikanca Sama Querreya koji je dobio Ivana Dodiga
Vidi originalni članak

Čilić je u četvrtfinalu pobijedio Yen Hsen-Lua, točnije, 57. igrač na svijetu mu je predao meč početkom drugog seta zbog bolova u preponama. Kod predaje je rezultat bio 6-4, 2-0 za Čilića. Treba reći da je Lu svoj meč osmine finala protiv Janka Tipsarevića završio u petak, tek nekoliko sati prije ogleda s Čilićem. Lu je dobio srpskog tenisača u tri seta (dobio je tie-break zadnjeg seta), a dobro je krenuo i protiv Čilića napravivši break na startu čime je poveo 2-0.

No, sve ostalo je prošlo u velikoj dominaciji Čilića koji je vratio break zaostatka, potom još jednom oduzeo servis suparniku za 6-4, a nakon svega je napravio i break početkom drugog seta (za 2-0), kada je Lu odlučio prekinuti vlastito mučenje.

Dodig ipak nije uspio

Iako je odigrao dobar meč protiv Amerikanca Sama Querreyja, Ivan Dodig nije se uspio pridružiti Marinu Čiliću u polufinalu londonskog ATP 250 turnira u Queen's Clubu. Svojim osmim asom je Amerikanac iskoristio prvu meč-loptu, te je nakon jednog sata i 31 minute proslavio pobjedu 7-5, 3-6, 6-3. 

 ATP Queen's Club, četvrtfinale:

Dimitrov - Anderson (9) 4-6, 6-4, 6-3

Nalbandian - Malisse 4-6, 7-6(2), 6-4

Čilić (6) - Lu 6-4, 2-0, predaja Lua

Querrey - Dodig 7-5, 3-6, 6-3

Idi na 24sata

Komentari 12

  • igasb5 16.06.2012.

    Ovaj Ćilić me ugodno iznenadio. Igra toplo-hladno cijele sezone,nema nikakvu konstanstu,pa me cudi da vec nije izgubio od nekog anonimca. samo naprijed Marine

  • Proud to be Croat 16.06.2012.

    Ajmoo Ćiliću!!!mozes do finala i u finalu protiv Nalbandiana,turnir je tvoj!

  • ikanonimus 16.06.2012.

    di je sad lovac u mutnom i ostali biseri

Komentiraj...
Vidi sve komentare