To je to što me zanima!

Ništa od Islanda, Luka se vraća tek za derbi protiv Atletica...

MADRIDSKI DERBI Real kod Atletica gostuje 19. studenoga. Modrić bi, pišu španjolski mediji, trebao biti spreman za tu utakmicu. Sedam dana prije Hrvatsak igra protiv Islanda...
Vidi originalni članak

Luka Modrić počeo je lagano trenirati. Polako se naš veznjak oporavlja od ozljede i operacije koljena zbog koje je propustio kvalifikacijske utakmice za SP protiv Kosova i Finske.

Veliko je pitanje hoće li Ante Čačić na Modrića moći računati i za utakmicu protiv Islanda koja se 12. studenoga igra u Maksimiru. Španjolski mediji pišu kako bi Modrić mogao propustiti tu utakmicu i kako će biti spreman za gradski derbi s Atleticom. Naime, Real 19. studenoga gostuje na Vicente Calderonu i Zidane upravo za taj sraz sprema Modrića.

Real, naravno, ne želi riskirati s Modrićevim povratkom i sigurno će dozirati njegov povratak na teren. Ante Čačić će očito ponovno za kvalifikacijsku utakmicu momčad morati složiti bez Modrića, ali Hrvatska je na posljednja dva gostovanja i bez veznjaka Reala igrala jako dobro. Barem se oporavio Ivan Rakitić.

Tako će Čačić za Island imati barem jednog veznjaka iz dva svjetska velikana. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • MissMadrid 23.10.2016.

    Ja ne znam zasto se svi bunite. Pa klubovi placaju masne milijune za te igrace i pravo je cudo sto im uopce ne zabrane nastupe za reprezentaciju. Koliko se samo Modric puta ozljedio dok je igrao za Hrvatsku pa u Realu pate jer im nema ponajboljeg igraca mjesecima a daju mu 8 mil eura godisnje i platili masnu odstetu da ga dovedu

  • Aleksandar89ST 23.10.2016.

    Nema veze.tu su mamiceve mlade zvizde u usponu :D

  • inner_1 23.10.2016.

    Eto prilike za Kranjčara haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare