To je to što me zanima!

Ništa od istupa: Srpski klubovi ipak ostaju u regionalnoj ligi...

UO je još jednom najoštrije osudio incident u kojem su napadnuti igrači Crvene zvezde te je s obzirom na molbu tog kluba da se njihove utakmice ne igraju u Splitu radi traume napadnutih igrača...
Vidi originalni članak

Na sjednici Upravnog odbora regionalne vaterpolske Jadranske lige održanoj u ponedjeljak u Beogradu iskazana je podrška svih klubova sudionika daljnjem natjecanju, što je dovedeno u pitanje zbog napada na igrače Crvene zvezde na splitskoj Rivi prije devet dana uoči utakmice s Mornarom.

UO je još jednom najoštrije osudio incident u kojem su napadnuti igrači Crvene zvezde te je s obzirom na molbu tog kluba da se njihove utakmice ne igraju u Splitu radi traume napadnutih igrača, a uzevši u obzir da Mornar ne snosi odgovornost za navedeni događaj, utakmice Crvene zvezde sa splitskim klubovima Mornarom i POŠK-om se odgađaju do daljnjega.

Četiri dana nakon što su u Splitu napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde prije utakmice s Mornarom, vaterpolski Savez Srbije i svi klubovi poslali su dopis regionalnoj ligi u kojem piše da iz sigurnosnih razloga više ne žele igrati u Splitu i okolici. Jedinstven je to stav srpskih klubova koji se natječu u regionalnoj ligi.

Sve je to epilog subotnjeg napada na srpske vaterpoliste na rivi. Crvena zvezda trebala je igrati protiv Mornara, no tijekom dana su huligani napali trojicu njihovih vaterpolista na Rivi. Utakmica na kraju nije ni odigrana jer su čelnici Zvezde odlučili kako je najbolje da se vrate u Beograd...

Nastavak regionalne lige doveden je pod znak pitanja, no na kraju su se svi članovi  lige usuglasili i dogovorili za nastavak natjecanja.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 19.02.2019.

    ok,neka istipe iz lige i idemo dalje..

  • Schpricer 19.02.2019.

    A zašto moramo sa Srbima igrati regionalnu ligu? Zašto ne bismo igrali sa Madjarima, Austrijancima i Italijanima? K vragu više i Srbi, sve te lige sa njima treba ukinuti, što će nam više ti neprijatelji i mrzitelji HR?

  • mestar 18.02.2019.

    Na zalost jos jedna losa vijest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare