To je to što me zanima!

VIDEO Ništa od Dinama: Brekalo potpisao ugovor s Fiorentinom!

Brekalo se nije uspio nametnuti u Wolfsburgu gdje je posljednjih tjedana trenirao s rezervama, odnosno Kovač ga je poslao u juniorsku momčad. Pojavila se mogućnost i povratka u Dinamo, no vratio se u Serie A
Vidi originalni članak

Niko Kovač ga je prekrižio u Wolfsburgu, a iako je mogućnost bila da se vrati u Dinamo, Josip Brekalo (24) je karijeru odlučio nastaviti u Serie A. Sinoć je Fabrizio Romano javio da ga samo liječnički dijeli od potpisa pa je Brekalo tijekom večeri stigao u Firencu.

Talijanski mediji javljaju da je Brekalo potpisao ugovor na pet godina koji mu garantira 1,6 milijuna eura po sezoni s raznim bonusima pa će nakon angažmana u Torinu karijeru i dalje nastaviti u Italiji. Fiorentina bi tijekom dana i službeno trebala objaviti novog člana momčadi.

Brekalo se nije uspio nametnuti u Wolfsburgu gdje je posljednjih tjedana trenirao s rezervama, odnosno Kovač ga je poslao u juniorsku momčad.

Već je bio na odlasku iz Bundeslige, za njega se zanimala talijanska Monza te se spominjao povratak u Dinamu, ali Čačić je navedeno demantirao.

Ostaje vidjeti koliko ga je Fiorentina platila, vrijednost na Transfermarktu mi je 7,5 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • NIKE 28.01.2023.

    Na kraju u Dinamu nikada ne bi dobio ovoliku plaću. Sretno mu, dovoljno je mlad da se vrati na stari potencijal.

  • nepoznat1997 28.01.2023.

    Vrime je brekalo...hahaha kako si im dao pedalu 👏👏👏

  • 28.01.2023.

    Sve u redu da je prešao u velik klub i dobru plaću Al prijatelju nemaš 30 il' više godina i tamo igrat nećeš. Ne čekaju Talijani da uđeš u formu i da se osposobiš. Tebi je trebao klub koji će te dignut i dat ti da igraš konstantno i u slabijoj lizi ako treba. Dal' bilo to Dinamo,Hajduk,Varaždin uopče nebitno. On hoće nazad u reprezentaciju Al sad trenutno i nadalje nažalost nikako. Nisi trenutno kalibar za Fiorentinu a oni te neće čekat da se ti urediš

Komentiraj...
Vidi sve komentare